COVID-19 Update old

In verband met de geldende corona-maatregelen is vanaf 24-2-2021 een showroombezoek voor uitsluitend op afspraak mogelijk. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via ons reguliere telefoonnummer: 085-0640722.

Wij zetten ons er voor in om u ook op alternatieve wijze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit betekend dat het volgende óók mogelijk is:

  • Onze webshop is gewoon geopend. Voorraad-artikelen zijn zoals gebruikelijk te bestellen en voor producten die niet uit voorraad leverbaar zijn kunnen zoals via onze website offertes worden aangevraagd.
  • Voor een nieuwe bestelling kunt u ook contact opnemen met ons verkoopteam via 085-0640722 of verkoop@rbtegels.nl.
  • Producten die niet uit voorraad leverbaar zijn kunnen worden besteld aan de hand van een offerte-aanvraag. Wij stellen dan eerst een offerte op vanuit waar, na uw akkoord, een bestelling aangemaakt kan worden.
  • Bestellingen die vooraf geplaatst en afgerekend zijn (per Ideal of pin) kunnen gewoon bezorgd of afgehaald worden.
  • Van voorraad-artikelen kunnen wij op verzoek samples (max. 3) toezenden. De kosten hiervoor bedragen €7,25 en worden per PostNL verzonden. Let wel op: de levertijd hiervan is afhankelijk van de drukte bij PostNL. Vermeld bij uw offerte-aanvraag of u een sample wenst te ontvangen.
  • Tijdens afspraken is het toegestaan om met maximaal 2 personen de showroom te betreden.

 

Ook voor lopende bestellingen geldt dus dat leveringen plaats zullen vinden zoals afgesproken. Wij zijn tijdens onze reguliere openingstijden bereikbaar via telefoon (085-0640722) en e-mail (verkoop@rbtegels.nl)

 

– Team RB Tegels