COVID-19 Update

Onder voorbehoud van de definitieve inhoud van persconferentie op 14 januari zijn onze showrooms vanaf 15 januari op afspraak geopend. U kunt een afspraak maken door te mailen naar verkoop@rbtegels.nl

Vanaf 19-12-2021 is showroombezoek voor particulieren NIET mogelijk i.v.m. de nieuwe richtlijnen rondom COVID-19. Een fysiek bezoek voor een adviesgesprek of om tegels te bekijken en vergelijken is daarom jammer genoeg tijdelijk niet mogelijk.

Wij zetten ons er voor in om u op alternatieve wijze toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit betekend dat het volgende wél mogelijk is:

 • Onze webshop is gewoon geopend. Voorraad-artikelen zijn gewoon te bestellen en voor producten op bestelling kunnen zoals gebruikelijk offertes worden aangevraagd.
 • Voor een nieuwe bestelling kunt u ook contact opnemen met ons verkoopteam via 085-0640722 of verkoop@rbtegels.nl.
 • Bestellingen die vooraf geplaatst en afgerekend zijn (per Ideal of pin) kunnen nog steeds bezorgd of afgehaald worden.
 • Ook voor lopende bestellingen geldt dus dat leveringen plaats zullen vinden zoals afgesproken. Wij zijn tijdens onze reguliere openingstijden bereikbaar via telefoon (085-0640722) en e-mail (verkoop@rbtegels.nl)

Voorraad Tegels Monsters afhalen en bezorgen:

 • Wij kunnen op verzoek samples (max. 3) toezenden van ons voorraad assortiment. De kosten hiervoor bedragen €7,25 ( verzendkosten) en worden per Postnl verzonden. Let wel op: de levertijd hiervan is afhankelijk van de drukt bij Postnl. Vermeld bij uw offerte-aanvraag of u een sample wenst te ontvangen. Wij snijden dan een stuk van de tegel af.
 • Indien u een hele tegels als monsters wilt dan dient u deze per mail te vragen, wij sturen u dan een factuur, deze kunt u online betalen. De borgkosten per tegel is 20 euro. Na betaling van de online factuur kunt u de monstertegels afhalen. Bij retourneren ontvangt u het bedrag retour. Gelieve deze niet per post retour te sturen ivm breuk.
 • Eventueel bezorgen van hele monstertegels kost 50 euro tot 100 euro afhankelijk van de grote van de tegel. Dit is alleen mogelijk bij voorraad artikelen.

Speciale bestelling monstertegels afhalen en bezorgen

Wij vragen hiervoor 60 euro borg per monstertegel. U kunt deze monsters alleen afhalen bij ons magazijn. Wel dient u deze per mail te vragen. Wij maken dan een order aan en deze betaalt u online. Bij retourneren ontvangt u het bedrag retour. Bij breuk verliest u de borg. U dient de speciale bestelling monstertegel binnen 5 dagen te retourneren.

Zakelijke klanten

Onze groothandel / showroom is geopend voor zakelijke afnemers ; bouwers, aannemers, tegel en sanitair winkeliers, tegelzetters, loodgieters, timmer en badkamerrenovatie bedrijven.

In verband met de geldende richtlijnen rondom COVID-19 verzoeken wij u uw bezoek zo efficiënt en veilig mogelijk in te plannen. Denk hierbij aan het volgende:

 • Maak vooraf een afspraak door te bellen met 085-0640722 of te mailen naar verkoop@rbtegels.nl
 • Oriënteer u vooraf via onze website en/of door telefonisch contact met een van onze medewerkers.
 • Kom niet met meer mensen dan strikt noodzakelijk.
 • In onze showroom is het verplicht een mondmasker te dragen.

Wij verzoeken u bij het maken van een afspraak én bij het bezoeken van onze showroom uw KvK-nummer gereed te houden. In onze showroom zullen wij ieder bezoek i.c.m. dit KvK-nummer registreren.