Decortegels kopen? Wat zijn decortegels?

Nieuwe trend

Een nieuwe trend op gebied van tegels en interieur is toch echt wel de decortegel. Met deze prachtig versierde vloer-/ wandtegel, afkomstig uit warme oorden als Spanje, Italië, Portugal en Marokko, haal je het vakantiegevoel permanent in huis!

Decortegels

Het gebruik van decortegels.

Het gebruik van deze tegel is een tijdje afgenomen sinds zijn glorie in 1970, maar is nu helemaal terug van weggeweest! Deze tegels komen mooi tot hun recht in elke ruimte. Ook als je niet zo uitgesproken bent staan deze tegels leuk op wat kleinere oppervlakten om de sfeer subtiel te houden, bijvoorbeeld bij het toilet of in de keuken.

Ben je voorzichtig met de kleuren van je interieur, maar wil je toch dat beetje extra? Dan kunnen deze juweeltjes de perfecte oplossing zijn. Met een decortegel in de badkamer waan je jezelf in een luxe spa in Marrakesh of een badplaats aan de Costa del Sol.

Vergeet niet dat een decortegel gebruikt kan worden als vloer- en wandtegel!

 

Wandtegel 10x40 cm groen roest A91 in werkplaats

Kleuren en patronen van decortegels

Ook in kleuren en patronen zijn de tegels niet beperkt.

Ga voor zandtinten, zoals de decortegel 60 × 60 cm H58 van RB Tegels, om meer warmte te creëren of ga voor de decortegel 20 × 20 cm C99 van RB Tegels om je vloer het effect te geven van een magisch tapijt.

Decortegels zijn er in alle patronen. De een nog exotischer dan de ander. Spreken deze tegels je aan, maar houd je meer van modern? Ga dan voor de meer optische print met strakke lijnen.

Is bohemien chique meer jou ding? Ga dan voor de sierlijke prints.

Kortom, deze ambachtelijke tegels zijn niet te missen in je interieur en zijn absolute sfeermakers in iedere ruimte!

decortegels

Decortegel kopen? Welke soorten decortegels hebben wij te bieden?

Bij RBTegels zijn er een hoop keramische tegels te koop. Decor vloertegels en decor wandtegels zijn er in enkele verschillende afmetingen te koop. Onze tegels zijn ook mooi te gebruiken op je badkamer.

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je badkamer? Kijk dan naar de volledige badkamers bij RB Sanitair.

Kom in onze showroom of op onze website en bekijk onze tegels in het echt om uit te vinden welke vloertegel het beste is voor jou.

 53,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 40,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 39,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een decor tegel.

Als je vloertegels wil kopen is het belangrijk dat je vooral kiest wat je zelf mooi vindt. Kijk naar de ruimte die je hebt in je woning of jouw badkamer. Decortegels kun je op veel verschillende plekken toepassen, deze keramische vloertegels zijn mooi te gebruiken op de vloer. Maar decortegels kunnen ook gebruikt worden op de wand, plaats hem tot halverwege de muur om je ruimte dynamiek te geven.

Wandtegel Hexagon Hybla Goud RBT112 -sfeerfoto´s

Heb je advies nodig over decortegels?

Kom bij ons in de showroom kijken en onze verkopers kunnen u advies geven over deze tegels.