Goedkope vloertegels

Goedkope vloertegels van hoge kwaliteit

Bij RB Tegels helpen we u graag aan uitstekende vloertegels die voldoen aan uw wensen. Bij ons vindt u alleen maar vloertegels van hoge kwaliteit tegen bodemprijzen. Voordat we de voordelige vloertegels bij ons in het assortiment opnemen, testen we ze uitvoerig. Zo weet u altijd zeker dat u een hoge kwaliteit vloertegel in huis heeft liggen.

Waarom zijn onze tegels zo goedkoop?

We hebben direct contact met de producent van alle vloertegels die we verkopen. Hierdoor heeft u de keuze uit een zeer breed assortiment, maar kunnen we ze ook tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. We garanderen bovendien een betrouwbare en snelle logistieke service.

Proeftegel aanvragen? Geen enkel probleem

Het bekijken van tegels online is niet altijd even gemakkelijk. De kleuren verschillen per scherm en u ziet ook de afwerking niet optimaal. We begrijpen dat u thuis op uw gemak de tegels wilt bekijken. Het is daarom mogelijk om proeftegels aan te vragen. Binnen enkele dagen ontvangt u gratis uw proefstalen bij u thuis. Het is ook mogelijk om de tegels in onze showroom op te halen. Mail naar verkoop@rbtegels.nl of bel naar 085 064 0722.

Voordelen van RB Tegels

Als u tegels koopt bij RB Tegels, dan profiteert u van diverse voordelen!

  • Een breed assortiment met goedkope vloertegels.
  • Zeer deskundige medewerkers die u graag te woord staan.
  • Grote showroom én online shop
  • Hoge kwaliteit, lage prijzen
  • Tegels geschikt voor elke ruimte: badkamer, keuken, woonkamer, etc.

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Nog niet overtuigd of wilt u graag onze goedkope vloertegels in het echt bekijken? Kom dan snel eens langs bij onze showroom, gevestigd in Tiel. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft, schroom dan niet om contact op te nemen.

Vul ons contactformulier in of bel ons via 085 064 0722.