Goedkope vloertegels

Goedkope vloertegels een optie ?Laminaat dat niet meer functioneert?

Goedkope Vloertegels raken minder snel beschadigd dan laminaat. Ook geven Vloertegels een ruimer zicht in uw woonkamer. En bij RBtegels zijn uw vloertegels ook nog eens goedkoop. Dat RBtegels deze tegels goedkoop aanbiedt betekent niet dat de kwaliteit minder is. In tegendeel zelfs, u heeft bij ons kwaliteit vloertegels voor een lage prijs. Voor goedkope vloertegels bent u bij RBtegels aan het juiste adres.

Goedkope vloertegels

 

 

 

 

U vind ons in Tiel aan de Kellensweg 8. Voor meer informatie kunt u de website bekijken www.rbtegels.nl.

Goedkope vloertegels van hoge kwaliteit?

Wij van RBtegels voorzien u graag van uitstekende vloertegels naar uw wens. Als u vragen heeft, wat wij ons goed kunnen voorstellen, neem dan direct contact met ons op. Wij voorzien u graag van uitstekend advies m.b.t. voordelige vloertegels. Wij streven ernaar om alleen maar vloertegels te leveren van hoge kwaliteit. Alvorens de voordelige vloertegels bij ons in het assortiment worden opgenomen, testen wij de vloertegels uitvoerig. Zo weet u altijd zeker dat u een hoge kwaliteit vloertegel in huis heeft liggen. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat uw voordelige vloertegel niet voldoet aan uw eisen. Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag.

Wij hebben direct contact met de producent. U kunt daardoor profiteren van een ruime keuze uit het assortiment. Door het directe contact met de producent biedt RBtegels u goedkope vloertegels aan. Wij garanderen u een betrouwbare en snelle logistieke service.

Monstertegels aanvragen? Geen enkel probleem!

Wij kunnen ons voorstellen dat u thuis op uw gemakje eens een actie tegel wilt bekijken. Zo kunt u via onze webshop enkele monstertegels aanvragen. Binnen enkele dagen krijgt u deze gratis thuisbezorgd. U kunt de wandmonstertegels ook bij ons in de showroom ophalen. Dit is geen enkel probleem. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend! U kunt mailen naar info@rbtegels.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 085 064 0722.

Voordelen van RBtegels

Hieronder leest u enkele voordelen van RBtegels:

– Wij voorzien u van een breed aanbod aan actie tegels!
– Wij van RBtegels hebben al vele jaren ervaring in de tegelindustrie, zo kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies op maat!
– U kunt zowel in de online shop als bij ons in de showroom dit brede aanbod aan wandtegels bewonderen.
– Omdat wij een groothandel zijn in wandtegels kunnen wij ervoor zorgen dat we de scherpste prijzen kunnen aanbieden.
– Naast het feit dat onze prijzen scherp zijn, krijgt u bij ons ook de beste kwaliteit!

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Nog niet overtuigd? Kom dan snel eens langs bij onze showroom, gevestigd in Tiel. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft schroom dan niet om contact op te nemen.

U kunt mailen naar info@rbtegels.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 085 064 0722.