Houtlook tegels

De beste houtlook tegels koop je tegen voordelige prijzen bij RB tegels. De houtlook tegels zijn leverbaar vanaf € 20,- per m2 en hoe meer je afneemt, des te meer korting krijgt u. Wij leveren onze laminaat tegels met houten motief door de gehele Benelux. De onderhoudsvriendelijke en duurzame tegels zijn uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woningen. De tegels met een houten motief van RB tegels hebben de hoogste slijtvastheid en hardheid (5/5) en een lange levensduur.

Onze voordelen:

 • Vanaf 50 m2 bezorgen wij gratis
 • Levering binnen 3 werkdagen, mits op voorraad
 • A-kwaliteit tegels: altijd de laagste prijs
 • Showroom: 5 dagen per week open
 • Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat
 • Meer korting bij een groter oppervlakte

Het assortiment vloertegels met houtlook

Online bestellen

Bij RB tegels is het zeer gemakkelijk om houtlook tegels te bestellen. In 5 duidelijk stappen doorloopt u het bestelproces:

 1. Kies uw formaat tegels
 2. Klik op de tegel die u wilt bestellen
 3. Vraag een offerte aan via ‘offerte aanvragen’
 4. Vul vervolgens uw gegevens en het benodigde aantal m2 in
 5. Controleer de gegevens en verzend het offerteformulier

Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat.

Heeft u vragen over het bestellen van houtlook vloertegels? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 064 0722 of via het contactformulier.

Prijzen houtlook tegels

Bij RB Tegels kunt u houtmotief plavuizen kopen tegen betaalbare prijzen. Deze tegels zijn leverbaar in verschillende formaten. De meest verkochte maten zijn:

De vloertegels met houtmotief zijn in verschillende maten verkrijgbaar en ideaal met elkaar te combineren. Bij RB Tegels bent u verzekerd van topkwaliteit plavuizen. Wilt u weten wat houtlook vloertegels voor uw ruimte kosten? Vraag dan gerust een offerte op maat aan via het contactformulier.

Waar moet u op letten bij het kopen van houtlook tegels?

Bij het maken van de keuze voor de juiste houtlook tegels is het belangrijk dat het materiaal, de afwerking en kleur bij uw woonkamer, badkamer, toilet of hal passen. Ons assortiment is te bezichtigen op de webshop en in onze showroom in Tiel. De voordelen van onze houtlook vloertegels:

 • Duurzame vloertegels: slijtvast en krasvast
 • Gemakkelijk in onderhoud: hygiënisch en vuil afstotend
 • Houtlook vloertegels zijn te combineren met vloerverwarming

Materiaal en kwaliteit

Hout staat bekend om zijn warme uitstraling, maar ook om de vele zorg die vereist is om het mooi te houden. Houtlook tegels stralen dezelfde warmte uit en zijn tegelijkertijd zeer makkelijk in onderhoud. Door de gevorderde ontwikkelingen binnen te tegelindustrie zijn goede houtlook tegels haast niet te onderscheiden van natuurlijk hout.
Het assortiment bestaat uit twee soorten: porcellanato en keramische vloertegels. De twee materialen worden op verschillende manieren gemaakt.

Porcellanato tegels

De materialen die gebruikt worden voor porcellanato tegels zijn klei, zand, smeltmiddelen en indien gewenst kleurstoffen. De porcellanato tegels zijn door de hoge drukpersing en het gebruik van porseleinaarde extreem compact en hebben een hoge slijtweerstand. De porcellanato tegels hebben een lage vochtopname en hoge hardheid.

Keramische plavuizen

De keramische tegels bestaan uit meerdere dunne keramische lagen. Het mengsel bestaat uit zand en klei. De keramische tegels zijn sterk, hard, hygiënisch en vuurbestendig.

Afwerking

De tegels hebben een mat oppervlak met een houten uitstraling. Een groot deel van het assortiment bestaat uit tegels met gerectificeerde gezaagde kanten voor kleine voegen. Hierdoor krijgt de vloer een strakke uitstraling. De houtlook vloertegels worden namelijk strak tegen elkaar aan gelegd. Hierdoor is de vloer vuil afstotend en zeer onderhoudsvriendelijk.

Kleuren

De parket tegels zijn leverbaar in verschillende kleuren, waaronder:

 • Grijs
 • Beige
 • Bruin
 • Gebroken wit
 • Havana

Op Pinterest hebben wij veel foto’s staan met voorbeeld vloeren. Ook kunt u op Pinterest veel inspiratie opdoen.

Verschillende afmetingen leverbaar

De tegels van RB tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U geeft uw vloer een unieke karakter door tegels met diverse afmetingen te gebruiken.

 • visgraat tegels van 15×90 centimeter

Met het tegelformaat van 15×90 centimeter lijkt het alsof u een parketvloer heeft. Dit formaat is de juiste keuze als u de voordelen van plavuizen wilt, maar de uitstraling van een visgraad parketvloer.

 • Houtnerf plavuizen van 30×150 centimeter

Tegels met het formaat 30×150 centimeter zijn ideaal om uw woning of bedrijfsruimte een laminaatvloer look te geven. Het voordeel van keramische vloeren ten opzichte van laminaat is dat de gebakken tegels goed tegen water en vocht kunnen.

Tips voor het onderhoud van uw tegelvloer

Je onderhoudt de houtlook tegels eenvoudig. Wij adviseren de tegels te reinigen met schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 7. Het is essentieel om geen middelen met zuur te gebruiken bij het onderhoud van uw tegels. Schoonmaakmiddelen met zuur tasten de voegen aan, waardoor de voegen gaan lekken en er beschadigingen kunnen ontstaan. Daarnaast is het van belang om middelen die oliën bevatten te vermijden, omdat dit zorgt voor een extra laagje op de plavuizen. Naast onderhoud met schoonmaakmiddelen adviseren wij om de vloer wekelijks te onderhouden met lauw water.

Vloerverwarming

Laminaat en parket zijn niet aan te raden in combinatie met vloerverwarming. Wanneer u wel de houten uitstraling van een parketvloer in combinatie met vloerverwarming wilt, dan zijn tegels met houtmotief de perfecte keuze. Deze vloertegels zijn prima te combineren met vloerverwarming. Dit verhoogt uw wooncomfort.

Bezoek de showroom in Tiel

Wilt u houtlook vloertegels online bestellen of toch liever in de showroom bezichtigen? Het online assortiment is ook in onze showroom te zien. In de showroom in Tiel hebben wij naast het online assortiment een groter aanbod. U bent van harte welkom om het assortiment te bekijken in onze showroom. De adviseurs van RB Tegels staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar.

Showroom RB Tegels
Bulkweg 7
4005 EZ Tiel

Wilt u vloertegels met houtlook bestellen en heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met adviseurs van RB Tegels via 085 064 0722 of via het contactformulier.

Bekijk onze andere populaire producten