Keramische tuintegels

De best geteste keramische tuintegels voor buiten kopen van meer dan 20 topmerken vanaf € 30,00 per m2. Bij een afname van meer tuintegels, krijgt u een hogere korting op uw aankoop. Het assortiment bestaat uit keramische tuintegels van de formaten 60×60, 40×80 en 80×80 centimeter. De keramische terrastegels van RB Tegels hebben de hoogste slijtvastheid en hardheid (5/5), waardoor de tegels uitermate geschikt zijn voor uiteenlopende tuinprojecten.

Bij RB Tegels bent u verzekerd van lage prijzen en goede service. Wij hebben een ruime voorraad keramische terrastegels en wij leveren uw bestelling binnen 3 werkdagen. Onze showroom is 5 dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag. Naast het online assortiment zijn er nog meer tuintegels te zien in de showroom. Gratis bezorgen vanaf 50 m2 

Ons assortiment keramische tuintegels

Keramische terrastegels kopen

Keramische terrastegels bestellen is bij RB Tegels in 5 stappen geregeld. Het bestelproces gaat als volgt:

  1. Kies de keramische terrastegel die u wilt kopen
  2. Klik op ‘offerte aanvragen’
  3. Vul uw gegevens en het aantal benodigde vierkante meters in
  4. Klik vervolgens op ‘verzenden’ om uw offerteaanvraag te versturen
  5. U ontvangt een offerte van ons

Heeft u een vraag over onze keramische terrastegels? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. De klantenservice is bereikbaar via 085-0640722 of via het contactformulier.

Prijzen keramische tuintegels

Onze keramische tuintegels zijn leverbaar vanaf € 30,00 per m2. De prijs is sterk afhankelijk van het benodigde aantal m2 voor uw terras of tuin. De vanaf prijzen bij RB Tegels zijn gebaseerd op een afname van minimaal 50 vierkante meter. De prijsklassen van de keramische terrastegels 60×60 lopen zeer uiteen:

Wilt u weten hoeveel keramische terrastegels voor uw project kosten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via 0344 745 006 en ontvang een offerte op maat.

Waarop moet ik letten bij het kopen van keramische tegels voor buiten?

Allereerst is het goed om te weten dat keramische tuintegels hetzelfde zijn als keramische terrastegels. Beide benamingen worden veelvuldig gebruikt voor hetzelfde product, namelijk keramische tegels voor buiten.

Bij het kopen van keramische tuintegels is het belangrijk om rekening te houden met verschillende materialen, formaten en kleuren. Om uw terras of tuin de juiste sfeer te geven, is de juiste tuintegel belangrijk. De keramische tuintegels van RB Tegels zijn duurzaam, kleurvast, krasvast en geschikt voor intensief gebruik. De tegels hebben een slijtvastheid en hardheid van 5/5 en het onderhoud gaat zeer gemakkelijk. Naast het online aanbod hebben wij een nog groter aanbod keramische tuintegels in de showroom in Tiel.

Materiaal en kwaliteit

Een keramische tuintegel is een bouwproduct van gebakken klei. De grondstoffen van keramische tegels zijn zuivere mineralen, zoals klei en zand dat afkomstig is van droge afzettingen.

De keramische tuintegels zijn kleurvast, krasvast en vorstbestendig. Deze eigenschappen maken de keramische tegels uitermate geschikt voor buiten en voor rondom zwembaden. De keramische tuintegels hebben een maximale slijtvastheid en hardheid van 5.

Afwerking

U heeft de keuze uit keramische tuintegels met matte en ruwe oppervlakken. De keramische tuintegels zijn door en door gebakken. Dit zorgt ervoor dat de tegels uitermate geschikt zijn voor buiten.

Kleuren

De keramische tuintegels zijn leverbaar in verschillende kleuren:

  • Antraciet
  • Grijs
  • Gebroken wit
  • Bruin

Topmerken

Het assortiment aan keramische tuintegels omvat tegels van ruim 20 bekende tegelmerken. De producten van RB Tegels komen grotendeels uit Italië, China, Duitsland en Spanje. Wij leveren onder andere tuintegels van de merken Keope, Domino en Rondine. Bekijk alle topmerken op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Vraag: Kunnen keramische tegels buiten?
Antwoord: Ja, keramische tegels zijn zeer geschikt om buiten te leggen. Ze worden vaak gebruikt voor het aanleggen van een terras. In de volksmond worden de tegels daarom ook wel keramische tuintegels genoemd.

Tips voor onderhoud van keramische terrastegels

Wekelijks onderhoud

Het onderhoud van keramische terrastegels is zeer gemakkelijk en tegelijkertijd belangrijk. De keramische terrastegels hebben een bijzonder lage porositeit. Hierdoor is de terrastegel 100% ondoordringbaar. Dit ervoor dat vetvlekken en vuil op de tegel blijven liggen en er niet in doordringen. Hoe gladder het oppervlak is, hoe meer vetvlekken en vuil zich hechten aan de tegel.

Periodiek onderhoud
Bij een schoonmaakbeurt van keramische terrastegels adviseren wij om een middel te gebruiken dat geen vet, olie en grote hoeveelheden zeep bevat. De keramische terrastegels zijn het best te onderhouden met neutrale schoonmaakmiddelen. Deze producten dienen meestal gemengd te worden met water en werken het beste. Op deze manier blijven de keramische vloertegels lang mooi, zonder dat het u veel moeite kost.

Bezoek de showroom van RB Tegels

Om een goede indruk te krijgen van keramische tuintegels, nodigen wij u uit om de tuintegels in onze showroom te bezichtigen. In de showroom in Tiel zijn nog meer keramische tuintegels te bezichtigen. Onze specialisten helpen u graag bij het selecteren van keramische tuintegels voor uw terras of tuin.

Showroom RB Tegels
Kellenseweg 8
4004 JD Tiel

Heeft u vragen over een van onze keramische vloertegels 60×60? Neem dan gerust contact met onze klantenservice via 085-0640722 of via het contactformulier.

Bekijk onze andere populaire producten