Keramische vloertegels

Keramische vloertegels

 

 

 

 

Bent u op zoek naar keramische tegels? En wilt u kunnen kiezen uit een breed assortiment? Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw keramische tegels! Bij RBtegels bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van uw keramische tegels. RBtegels levert onder andere de merken Ergon, Flaviker, Gardenia, Venus en nog veel meer.

RBtegels is een groothandel in tegels, dus ook in keramische tegels. Al vele jaren voorzien wij klanten van tegels. Deze keramische tegels leveren wij door heel het land. Wij hebben zowel in de online shop als in de showroom in Tiel een breed assortiment aan tegels.

Wij kunnen ons voorstellen dat u thuis op uw gemakje eens een keramische tegel wilt bekijken. Zo kunt u via onze webshop enkele monstertegels aanvragen. Binnen enkele dagen krijgt u deze gratis thuisbezorgd. U kunt de keramische monstertegels ook bij ons in de showroom ophalen. Dit is geen enkel probleem. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend!

Hieronder leest u enkele voordelen van RBtegels:
– Wij voorzien u van een breed aanbod aan keramische tegels!
– Wij van RBtegels hebben al vele jaren ervaring in de tegelindustrie, zo kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies op maat!
– U kunt zowel in de online shop als bij ons in de showroom dit brede assortiment aan keramische tegels bewonderen.
– Omdat wij een groothandel zijn in keramische tegels kunnen wij ervoor zorgen dat we de scherpste prijzen kunnen aanbieden.
– Naast het feit dat onze prijzen scherp zijn, krijgt u bij ons ook de beste kwaliteit!

Nog niet overtuigd? Kom dan snel eens langs in onze Showroom, gevestigd in Tiel. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft schroom dan niet om contact op te nemen.