Tegeloutlet Amsterdam

Op zoek naar een Tegeloutlet in Amsterdam ?

Wij verkopen en leveren Tegels in Amsterdam voor de laagste prijs!!

Op zoek een Tegeloutlet in Amsterdam ?RB Tegels is een tegeloutlet uit Tiel ( Betuwe ) waar u voor lage prijzen tegels kunt kopen. Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels, vloertegels, houtlook tegels Amsterdam, keramisch parket, Hoogglans tegels, gepolijst vloertegels en mozaïeken. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van topkwaliteit en natuurlijk voor de laagste prijs.

Door ons geïmporteerde tegels ondergaan eerst een uitgebreide kwaliteit test.  Wij verkopen uitsluiten tegels van de beste kwaliteit in de regio Amsterdam.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT ACTIE TEGELS TEGELOUTLET AMSTERDAM

 Op zoek naar Vloertegels in en rondom Amsterdam voor de laagste prijs?

RB Tegels koopt alle vloertegels grootschalig in bij fabrikanten, of koopt grote restpartijen vloertegels op. Wij verkopen alleen kwaliteit vloertegels; door en door gebakken, slijtklasse 5, hardheid 5 voor de laagste prijs. Bent u woonachtig in  of rondom Amsterdam en op zoek naar Tegeloutlet Amsterdam dat kwalitatieve vloertegels tegen de laagste prijs verkoopt? Klik dan voor meer informatie op de onderstaande link en bestel ze online of kom langs bij ons in onze showroom om de vloertegels zelf te ervaren. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar Tegeloutlet Amsterdam in Amsterdam.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT VLOERTEGELS 

Op zoek naar goedkope wandtegels in Amsterdam vanaf 8.50 euro p/m2?

Wij verkopen uitsluitend 1e keus wandtegels in diverse afmetingen  van 15x15cm tot 30 x 60cm en groter. RB Tegels is de grootste en goedkoopste tegeloutlet Amsterdam leverancier van glans en mat witte wandtegels met gezaagde kanten ( gerectificeerd ). Ook hebben wij een breed assortiment wandtegels met mooie trendy kleuren. Woont u in Amsterdam en heeft u al een keuze qua formaat of kleur gemaakt, maar is de afstand naar RB Tegels te ver? Bestel dan eenvoudig en snel via de mail of telefonisch ( 085 064 0722) en laat uw wandtegels thuis bezorgen in Amsterdam.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT WANDTEGELS

Goedkope Hoogglans – gepolijste tegels in omgeving Amsterdam bestellen?

RB tegels heeft een ruime keus hoogglans tegels in verschillende kleuren van wit tot aan zwart. Ook hebben wij een groot aanbod gepolijste vloertegels vanaf 15 euro p/m2. Deze gepolijste vloertegels van Tegeloutlet Amsterdam kunnen met een minimale voeg verwerkt worden.  Veel klanten vanuit Amsterdam kopen bij ons hoogglans en gepolijste tegels, omdat wij de goedkoopste en de mooiste collectie hebben die niet in en omgeving Amsterdam te vinden is. Op onze website kunt u een gedeelte van ons assortiment hoogglans vloertegels bekijken door op de onderstaande link te klikken.

KLIK HIER VOOR HOOGGLANS EN GEPOLIJSTE VLOERTEGELS

Onze Houtlook tegels en Keramisch parket worden ook in Amsterdam verkocht en geleverd.

Wij leveren uiteraard ook houtlook tegels en keramisch parket van de allernieuwste collectie ook in de omgeving van Amsterdam. Door de toenemende vraag naar Houtlook tegels hebben wij een zeer breed assortiment houtlook tegels in alle formaten ( 15×60 , 15×90, 20×120 en 30×120 cm ) voor de laagste prijs opgenomen.  Woont u in de gemeente Amsterdam en wilt u deze houtlook tegels eenvoudig vanuit huis bestellen, dan is dat uiteraard bij RB tegels mogelijk. Uw gewenste houtlook tegels kunt u eenvoudig telefonisch of via de website bestellen en in Amsterdam laten bezorgen.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT HOUTLOOK TEGELS – KERAMISCH PARKET 

Meer informatie over tegeloutlet Amsterdam?

Opzoek naar meer informatie over tegeloutlet Amsterdam? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij geven u graag advies. U kunt ons bereiken op 085 064 0722 Of u kunt een mail sturen naar [email protected]

Tegeloutlet tegels bekijken?

Wilt u een kijkje nemen in onze prachtige showroom? Wij staan voor u klaar om u verder te helpen met uw keuzes. U bent van harte welkom aan de Kellenseweg 8 in Tiel.

KLIK HIER VOOR CONTACT GEGEVENS

Bekijk ook onze andere website: http://www.tegel-outlet-tiel.nl/