Tegeloutlet Drachten

Tegeloutlet Drachten

 

Wij verkopen en leveren Tegels in Drachten voor de laagste prijs.

RB Tegels is een tegelhandel uit Tiel ( Betuwe ) waar u voor lage prijzen tegels kunt kopen. Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels, vloertegels, houtlook tegels Drachten, keramisch parket, Hoogglans tegels, gepolijst vloertegels en mozaiken. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van topkwaliteit en natuurlijk voor de laagste prijs.

Door ons geïmporteerde tegels ondergaan eerst een uitgebreide kwaliteit test.  Wij verkopen uitsluiten tegels van de beste kwaliteit in de regio Drachten.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT ACTIE TEGELS TEGELOUTLET DRACHTEN

Op zoek naar Vloertegels in en rondom Drachten voor de laagste prijs?

RB Tegels koopt alle vloertegels grootschalig in bij fabrikanten, of koopt grote restpartijen vloertegels op. Wij verkopen alleen kwaliteit vloertegels; door en door gebakken, slijtklasse 5, hardheid 5 voor de laagste prijs. Bent u woonachtig in  of rondom Drachten en op zoek naar kwalitatieve vloertegels tegen de laagste prijs? Klik dan voor meer informatie op de onderstaande link en bestel ze online of kom langs bij ons in onze showroom om de vloertegels zelf te ervaren.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT VLOERTEGELS 

Op zoek naar goedkope wandtegels in Drachten vanaf 8.50 euro p/m2?

Wij verkopen uitsluitend 1e keus wandtegels in diverse afmetingen  van 15x15cm tot 30 x 60cm en groter. RB Tegels is de grootste en goedkoopste tegeloutlet leverancier van glans en mat witte wandtegels met gezaagde kanten ( gerectificeerd ). Ook hebben wij een breed assortiment wandtegels met mooie trendy kleuren. Woont u in Drachten en heeft u al een keuze qua formaat of kleur gemaakt, maar is de afstand naar RB Tegels te ver? Bestel dan eenvoudig en snel via de mail of telefonisch (085 064 0722) en laat uw wandtegels thuis bezorgen in Drachten.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT WANDTEGELS

Goedkope Hoogglans – gepolijste tegels in omgeving Drachten bestellen?

RB tegels heeft een ruime keus hoogglans tegels in verschillende kleuren van wit tot aan zwart. Ook hebben wij een groot aanbod gepolijste vloertegels vanaf 15 euro p/m2. Deze gepolijste vloertegels kunnen met een minimale voeg verwerkt worden.  Veel klanten vanuit Drachten kopen bij ons hoogglans en gepolijste tegels, omdat wij de goedkoopste en de mooiste collectie hebben die niet in en omgeving Drachten te vinden is. Op onze website kunt u een gedeelte van ons assortiment hoogglans vloertegels bekijken door op de onderstaande link te klikken.

KLIK HIER VOOR HOOGGLANS EN GEPOLIJSTE VLOERTEGELS TEGELOUTLET DRACHTEN

Onze Houtlook tegels en Keramisch parket worden ook in Drachten verkocht en geleverd.

Wij leveren uiteraard ook houtlook tegels en keramisch parket van de allernieuwste collectie ook in de omgeving van Drachten. Door de toenemende vraag naar Houtlook tegels hebben wij een zeer breed assortiment houtlook tegels in alle formaten ( 15×60 , 15×90, 20×120 en 30×120 cm ) voor de laagste prijs opgenomen.  Woont u in de gemeente Drachten en wilt u deze houtlook tegels eenvoudig vanuit huis bestellen, dan is dat uiteraard bij RB tegels mogelijk. Uw gewenste houtlook tegels kunt u eenvoudig telefonisch of via de website bestellen en in Drachten laten bezorgen.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT HOUTLOOK TEGELS DRACHTEN – KERAMISCH PARKET – TEGELOUTLET DRACHTEN

Meer informatie over tegeloutlet Drachten?

Opzoek naar meer informatie over tegeloutlet Drachten? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij geven u graag advies. U kunt ons bereiken op 085 064 0722 Of u kunt een mail sturen naar [email protected]

Tegeloutlet tegels bekijken?

Wilt u een kijkje nemen in onze prachtige showroom? Wij staan voor u klaar om u verder te helpen met uw keuzes. U bent van harte welkom aan de Kellenseweg 8 in Tiel.

KLIK HIER VOOR CONTACT GEGEVENS

 

 

Bekijk ook onze andere website: http://www.tegel-outlet-tiel.nl/