Tegeloutlet Tilburg

RB Tegels verkoopt en levert tegels in Tilburg voor de allerlaagste prijs. Ontdek online ons aanbod kwaliteitstegels bestaande uit vloertegels, houtlook tegels, wandtegels en hoogglans vloertegelsof bezoek onze showroom in Tiel. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van advies. Door uw tegels te kopen bij RB Tegels, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Geen bezorgkosten als u voor meer dan 50m2 aan tegels koopt
  • Direct online een offerte aanvragen
  • Regelmatig nieuwe actietegels
  • De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Vraag eenvoudig online een offerte aan of neem contact op met onze tegelspecialisten. Dit kan via het contactformulier. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085-0640722.

Tegeloutlet Noordwijkerhout

A-kwaliteit tegels kopen voor de laagste prijs

De beste kwaliteit bieden voor een concurrerende prijs. Doordat we direct inkopen bij fabrikanten en regelmatig restpartijen opkopen, kunnen we u dit bieden. Voordat we een tegel toevoegen aan ons assortiment, onderzoeken we de kwaliteit van de tegel. Elk type tegel dat we aanbieden scoort hoog op slijtklasse en hardheid.

Ook kunt u bij ons terecht voor de beste en goedkoopste keramische tegekls, mozaïek tegels, tegelplinten en tegelbenodigdheden. Het assortiment dat u op onze website vindt, is een selectie van het aanbod dat u kunt bekijken bij ons in de showroom.

Vloertegels kopen voor een lage prijs?

Doordat we direct inkopen bij fabrikanten en regelmatig restpartijen opkopen, kunnen we u A-kwaliteit vloertegels bieden voor een zeer scherpe prijs. We bieden u alleen de beste kwaliteit. De tegels zijn door en door gebakken en scoren zowel op slijtklasse als hardheid een 5. Bekijk via onderstaande button direct ons online aanbod of kom langs in onze showroom in Tiel om onze vloertegels in het echt te bekijken.

Vloertegels bekijken

Woonachtig in Tilburg en op zoek naar wandtegels?

Ook in wandtegels is RB Tegels niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste. Ontdek via onderstaande button ons volledige aanbod wandtegels van kwaliteitsmerken als Alfa Ceramica, Marazzi, EMIL en Sichenia. In ons aanbod vindt u wandtegels in uiteenlopende afmetingen, variërend van 15x15cm tot 30 x 60cm of nog groter. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Bestellen kan ook eenvoudig online! Als u voor meer dan 50 m2 aan tegels bestelt, komen we deze gratis bezorgen.
Wandtegels bekijken

Gepolijste of hoogglans vloertegels kopen in Tilburg

Ook onze hoogglans vloertegels leveren we in uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen. Geniet van de allerlaagste prijs: we bieden u al hoogglans vloertegels vanaf €17,50 p/m2. U kunt onze tegels met een minimale voeg (laten) leggen, wat de vloer een nog luxere uitstraling geeft. Kom de hoogglans vloertegels in onze showroom bekijken of ontdek ons online assortiment door op onderstaande button te klikken.

Bekijk onze hoogglans vloertegels

Hoogwaardige houtlook tegels voor een scherpe prijs

Geniet van de uitstraling van hout en geniet van het gemak van keramiek. Al vele jaren zijn keramische tegels een zeer populaire keuze. We hebben ons assortiment daarom uitgebreid met houtlook tegels in uiteenlopende formaten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze keramische tegels in de formaten 15×60, 15×90, 20×120 en 30×120 cm. Uiteraard altijd voor de laagste prijs!

Bekijk onze houtlook tegels

Contact opnemen met de specialisten van RB Tegels

Heeft u een vraag over een van de tegels in ons assortiment of wilt u meer weten over het online aanvragen van een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via 085 064 0722 of door een e-mail te sturen naar verkoop@rbtegels.nl. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Kom langs in onze showroom!

Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van advies.

Vestigingsadres en showroom

RB Tegels
Kellenseweg 8
4004 JD Tiel
KVK: 66855535
BTW: NL856726527B01

Tel: 085 064 0722
Mail: verkoop@rbtegels.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 17:30 uur
Woensdag09:00 – 17:30 uur
Donderdag09:00 – 17:30 uur
Vrijdag09:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten