Tegels Culemborg

rb tegels showroom

Tegels kopen in Culemborg voor een lage prijs bij RB Tegels – De Tegel Outlet van Nederland

Ben je op zoek naar goedkope tegels in Culemborg? Dan ben je bij RB Tegels aan het juiste adres. Wij importeren onze tegels rechtstreeks van de fabriek en kunnen daardoor een laagste prijs leveren. En uiteraard worden alle keramische tegels die wij importeren eerst een uitgebreide kwaliteitstest ondergaan. En daarom verkopen wij alleen mooie tegels van A-kwaliteit in Culemborg. We hebben uitgebreid assortiment hoge kwaliteit vloer- en wandtegels in verschillende soorten en maten.

RB Tegels & RB Sanitair showroom - tegels afdeling

Waarom tegels bij RB Tegels Tiel kopen?

Vanuit Culemborg je tegels ophalen binnen 22 minuten

Levering binnen 3 werkdagen (indien voorradig)

Wij leveren tegels gratis naar Culemborg bij aankoop vanaf 50 m²

Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

Showroom 5 dagen per week geopend

Goed advies van onze adviseurs

Meer m² meer korting

RB Tegels & RB Sanitair showroom - tegels afdeling
Tegels leggen in je huis Culemborg

De voordelen van keramische tegels in huis leggen

De voordelen van keramische tegels in huis leggen_Culemborg

Het leggen van keramische tegels in huis biedt verschillende voordelen, en daarom zijn ze een populaire keuze voor vloer- en wandbekleding. Tegels zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en beschikbaar in brede scala van stijlen. Bovendien keramische tegels zijn waterbestendig en daarom zijn ze ideaal voor ruimtes met veel vocht zoals badkamer en keukens. Het grootste voordeel van tegels is dat ze warmte goed kunnen geleiden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vloerverwarmingssystemen. Ze helpen warmte efficiënt door de ruimte te verspreiden. Wij verkopen verschillende soorten tegels bij RB Tegels. Je kunt kiezen uit diverse soorten zoals, houtlook tegels of een Portugese tegels. Bovendien ze zijn in meerdere maten leverbaar van 120×120 cm grote tegels tot kleine tegeltjes van 10×10 cm. Je kunt een kijkje nemen van onze breed assortiment online of kom langs naar onze showroom. Binnen 22 minuten rijden kun je onze tegelhandel van Culemborg bereiken. We bezorgen keramische tegels in Culemborg gratis voor alle order vanaf 50 m².

Tegels leggen: welke tegellijm heb je nodig?

Tegels leggen_ welke tegel lijm heb je nodig_Culemborg

Bij het leggen van keramische tegels is het belangrijk om de juiste tegellijm te kiezen, omdat de lijm de basis vormt voor een duurzame en stabiele installatie. Het kiezen van type tegellijm dat je gebruikt hangt af van het type tegel en de ondergrond. Raadpleeg een vakman of de instructies op de verpakking voor advies. Er zijn enkele soorten tegellijm beschikbaar zoals cementlijn, pastalijm en epoxytegellijm. Voor je beginnen met tegelen, het is aan te raden om je ondergrond goed te checken en eventuele schade repareren en gebruik een geschikte primer indien nodig. Bij RB Tegels kun je niet alleen tegels kopen, maar ook tegelbenodigdheden op onze website of naar onze winkel komen. Je kunt flexibel tegellijm kiezen uit 2 verschillende soorten: tegellijm voor kleine tegels tot tegels 60×60 cm groot en tegellijm voor grote formaat tegels. Heb je meer informatie nodig? Neem dan direct contact met onze verkopers.

Kom langs in onze showroom te Tiel

In onze winkel ontdek je onze collectie aan tegels en sanitair. In onze showroom we helpen je graag met gepaste advies op maat. Je kunt zonder afspraak binnenlopen in onze showroom op 22 minuten rijden vanuit de regio Culemborg. Bekijk onze tegels voor iedere ruimte met talloze combinatiemogelijkheden in onze showroom. In onze winkel je kunt ook verschillende vormen tegels vinden. De showroom van RB Tegels bevindt zich op industrieterrein Latenstein te Tiel. Het ligt direct bij de op- en afrit 33 van de A15 en is dus zeer centraal gelegen. Je kunt bij ons ook gratis parkeren.

rb tegels showroom bulkweg 7

Showroom Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag :  van 9 tot 17.30 uur
  • zaterdag : van 10 tot 17.00 uur
  • zondag & maandag : gesloten

Direct tegels ophalen in ons magazijn in Tiel

Heb je snel tegels nodig? Het extra voordeel van tegels bestellen bij RB Tegels is dat we vele tegels direct uit voorraad leverbaar hebben. Je kunt alvast de tegels online bestellen via onze website of je kunt ook in onze showroom bestellen. Het is mogelijk om de tegels zelf op te halen in ons magazijn. Ons magazijn bevindt zich op industrieterrein Kellen, op slechts 2 minuten rijden van onze showroom. Het is slechts 22 minuten rijden vanuit de omgeving van Culemborg.

terrastegels
terrastegels rbtegels