Tegels Den Bosch

Tegels Den Bosch

 

 

 

Tegels Den bosch

Op zoek naar tegels Den Bosch? RB tegels in een groothandel in wand- en vloertegels. Wij leveren direct aan particulieren. Wij bieden u een ruim assortiment in tegels. Wij bieden u vloertegels, gepolijste tegels, hoogglans tegels en houtlooktegels.

 Kwaliteit tegels

Door onze connecties met China kunnen wij u onze tegels tegen prijzen aanbieden waar andere partijen niet tegen kunnen concurreren. Wij hebben goede handelsrelatie met China. Onze geïmporteerde tegels worden eerst uitgebreid getest op hun kwaliteit. Wij leveren onze klanten alleen 1e kwaliteit tegels. Wij leveren onze tegels ook in Den Bosch.

 Assortiment tegels

Wij hebben een ruim en variërend assortiment aan tegels. Wij bieden u; gepolijste tegels, houtlook tegels, hoogglans tegels en vloertegels. Ons assortiment bestaat uit meer dan 20 verschillende bekende merken en varieert van modern tot klassiek. Zoekt u tegels in Den Bosch maar wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Kom gerust eens langs!

 Vloertegels Den Bosch

Onze vloertegels zijn van topkwaliteit en hebben een zeer lage prijs. Ons ruime assortiment kunt altijd komen bekijken in onze showroom.

 Meer informatie over tegels Den Bosch?

Onze wandtegels zijn uiteraard ook van A-klasse kwaliteit. Onze prijzen liggen ook beneden de gemiddelde prijzen. Dit komt omdat wij een goede handelsrelatie hebben met China.

 Tegels bekijken

Zoekt u meer informatie over tegels Den Bosch? U kunt ons altijd bellen op 085 064 0722 Ook kunt u contact met ons opnemen.

U wilt graag een kijkje komen nemen naar onze tegels in onze showroom? Steek dan de Maas en de Waal over, en wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Onze showroom is gevestigd in Tiel aan de Kellenseweg 8.