Tegels Oss

rb tegels showroom

Tegels kopen in Oss voor een lage prijs bij RB Tegels – De Tegel Outlet van Nederland

Ben je op zoek naar goedkope tegels in Oss? Dan ben je bij RB Tegels aan het juiste adres. Wij importeren onze tegels rechtstreeks van de fabriek en kunnen daardoor een scherpe prijs leveren. En uiteraard worden alle keramische tegels die wij importeren eerst een uitgebreide kwaliteitstest ondergaan. En daarom verkopen wij alleen mooie tegels van de beste kwaliteit in Oss. We hebben uitgebreid assortiment hoge kwaliteit vloer- en wandtegels in verschillende soorten en maten.

RB Tegels & RB Sanitair showroom - tegels afdeling

Waarom tegels bij RB Tegels Tiel kopen?

Vanuit Oss je tegels ophalen binnen 35 minuten

Levering binnen 3 werkdagen (indien voorradig)

Wij leveren tegels gratis naar Oss bij aankoop vanaf 50 m²

Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

Showroom 5 dagen per week geopend

Goed advies van onze adviseurs

Meer m² meer korting

RB Tegels & RB Sanitair showroom - tegels afdeling
Tegels leggen in je huis Oss

Tegels in je Huis leggen: van Planning tot Perfectie

Tegels in je huis leggen_Oss

In de wereld van interieurontwerp en vloerbedekkingen zijn tegels een populaire keuze. Keramische tegels zijn duurzaam, veelzijdig en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor zowel functionele als esthetische doeleinden. Of je nu van plan bent om een nieuwe vloer te leggen of een badkamerrenovatie uit te voeren, het leggen van tegels in je huis kan een lonende en creatieve onderneming zijn. Voordat je begint met het leggen van tegels, is een zorgvuldige planning en voorbereiding essentieel. Kies de juiste tegels die bij je ruimte past, houd er ook rekening mee wat voor patronen je er voor kiest. Bij RB Tegels hebben wij ruime assortiment tegels die past voor meerdere ruimtes in je huis. Je kunt kiezen uit diverse soorten zoals, betonlook tegels of een laminaat tegels oftewel houtlook tegels. Bovendien ze zijn in meerdere maten leverbaar van grote tegels tot kleine tegeltjes. Je kunt een kijkje nemen van onze breed assortiment online of kom langs naar onze showroom. Binnen 35 minuten rijden kun je onze tegelhandel van Oss bereiken. We bezorgen je tegels naar Oss gratis voor alle order vanaf 50 m².

Tegels leggen: wat moet je voorbereiden?

Tegels leggen_ wat moet je voorbereiden lijm, primer_

Een goede planning en voorbereiding zijn heel belangrijk voor het leggen van tegels. Ten eerste, ties tegels die passen bij de stijl van je huis en de ruimte waarin je ze gaat leggen. Overweeg ook de functie en het verwachte verkeer in de ruimte. Ten tweede, meet de oppervlakte die je wilt betegelen en voeg wat extra tegels toe voor snijverlies en reserve. Het is beter om te veel tegels te hebben dan te weinig. De derde stap is, het kiezen van type tegellijm en voegsel dat je gebruikt, hangt af van het type tegel en de ondergrond. Raadpleeg een vakman of de instructies op de verpakking voor advies. Het is echter ook belangrijk om de ondergrond nauwkeurig te checken voor het leggen. De ondergrond moet schoon, vlak en vrij van scheuren zijn. Repareer eventuele schade en gebruik een geschikte primer indien nodig. Bij RB Tegels kun je niet alleen tegels kopen, maar ook tegelbenodigdheden op onze website of naar onze winkel komen. Het is goed om te weten dat we wand- en vloertegels in Oss gratis leveren bij bestellingen vanaf 50 m².

Kom langs in onze showroom te Tiel

In onze winkel ontdek je onze collectie aan tegels en sanitair. In onze showroom we helpen je graag met gepaste advies op maat. Je kunt zonder afspraak binnenlopen in onze showroom op 35 minuten rijden vanuit de regio Oss. Bekijk onze tegels voor iedere ruimte met talloze combinatiemogelijkheden in onze showroom. In onze winkel je kunt ook verschillende vormen tegels vinden. De showroom van RB Tegels bevindt zich op industrieterrein Latenstein te Tiel. Het ligt direct bij de op- en afrit 33 van de A15 en is dus zeer centraal gelegen. Je kunt bij ons ook gratis parkeren.

rb tegels showroom bulkweg 7

Showroom Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag :  van 9 tot 17.30 uur
  • zaterdag : van 10 tot 17.00 uur
  • zondag & maandag : gesloten

Direct tegels ophalen in ons magazijn in Tiel

Heb je snel tegels nodig? Het extra voordeel van tegels bestellen bij RB Tegels is dat we vele tegels direct uit voorraad leverbaar hebben. Je kunt alvast de tegels online bestellen via onze website of je kunt ook in onze showroom bestellen. Het is mogelijk om de tegels zelf op te halen in ons magazijn. Ons magazijn bevindt zich op industrieterrein Kellen, op slechts 2 minuten rijden van onze showroom. Het is slechts 35 minuten rijden vanuit de omgeving van Oss.

terrastegels
terrastegels rbtegels