Tegels Rotterdam

Tegels Rotterdam

Tegels Rotterdam

Op zoek naar tegels Rotterdam? RBtegels in een groothandel in wand- en vloertegels. Wij leveren direct aan particulieren. Wij bieden u een ruim assortiment in tegels. Wij bieden u vloertegels, gepolijste tegels, hoogglans tegels en houtlooktegels.

Kwaliteit tegels

Door onze connecties met Italië kunnen wij u onze tegels tegen prijzen aanbieden waar andere partijen niet tegen kunnen concurreren in Rotterdam. Onze geïmporteerde tegels worden eerst uitgebreid getest op de kwaliteit, zodat wij aan onze klanten alleen 1e keus kwaliteit tegels kunnen aanbieden. Uiteraard verkopen wij deze tegels ook aan klanten uit Rotterdam.

Assortiment tegels

Wij hebben een ruim en variërend assortiment aan tegels. Wij bieden u; gepolijste tegels, houtlook tegels, hoogglans tegels en vloertegels. Ons assortiment bestaat uit meer dan 20 verschillende bekende merken en varieert van modern tot klassiek. Zoekt u tegels in Rotterdam maar wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Kom gerust eens langs!

Vloertegels Rotterdam

Onze vloertegels zijn van topkwaliteit en hebben een zeer lage prijs. Ons ruime assortiment kunt altijd komen bekijken in onze showroom.

Meer informatie over tegels Rotterdam?

Onze wandtegels zijn uiteraard ook van A-klasse kwaliteit. Onze prijzen liggen ook beneden de gemiddelde prijzen. Dit komt omdat wij een goede handelsrelatie hebben met China.

Tegels bekijken

Zoekt u meer informatie over tegels Rotterdam? U kunt ons altijd bellen op 085 064 0722. Ook kunt u contact met ons opnemen.

U wilt graag een kijkje komen nemen naar onze tegels in onze showroom? Kom dan naar de Betuwe langs de A15, en wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Onze showroom is gevestigd in Tiel aan de Kellenseweg 8.