Tegels Tiel

RB Tegels is een tegelhandel uit Tiel ( Betuwe ) waar u voor lage prijzen tegels kunt kopen. Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels, vloertegels, houtlook tegels, keramisch parket, Hoogglans tegels, gepolijst vloertegels en mozaïeken. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van topkwaliteit en natuurlijk voor de laagste prijs.

Bezoek onze showroom in Tiel

Op onze website vindt u een ruime collectie vloer- en wandtegels, maar in onze showroom in Tiel hebben wij nog veel meer tegels op voorraad. Omdat wij regelmatig nieuwe collecties binnenkrijgen, is het de moeite waard om langs te komen en de tegels met uw eigen ogen te bekijken. De contactgegevens van onze showroom vindt u onderaan de pagina.

Tegels Culemborg

 

Goedkope tegels Tiel

U bent vast op zoek naar goedkope tegels? Tegels van hoge kwaliteit maar dan toch zeer voordelig aangeboden? En daarnaast wil u dat deze goedkope tegels ook nog eens gratis bij u worden thuisbezorgd? Rbtegels is de partij waar u moet wezen. Wij van Rbtegels helpen u graag aan uw voordelige tegels. Wij adviseren u eens een kijkje te nemen in onze webshop. Hier vindt u namelijk ons brede assortiment aan goedkope tegels.

U kunt al onze tegels 6 dagen per week bezichtigen in onze showroom in Tiel op de kellenseweg 8

Onze voordelen :

  • A-kwaliteit keramisch tegels kopen vanaf € 8,- per m2
  • Hoe groter het aantal vierkante meters, hoe hoger de korting
  • Vanaf 50 m2 bezorgen wij uw parket gratis
  • Zes dagen per week te bezichtigen in onze showroom in Tiel
  • RB Tegels levert in de hele Benelux

Ons assortiment keramische tegels

Goedkope tegels Tiel maar toch van goede kwaliteit

Wij van RBtegels voorzien u graag van uitstekende tegels naar uw wens. Als u vragen heeft, wat wij ons goed kunnen voorstellen, neem dan direct contact met ons op. Wij voorzien u graag van uitstekend advies m.b.t. goedkope tegels. Wij streven er naar om alleen maar tegels te leveren van hoge kwaliteit. Alvorens de goedkope tegels bij ons in het assortiment worden opgenomen, testen wij de vloertegels uitvoerig. Zo weet u altijd zeker dat u een hoge kwaliteit tegel in huis heeft liggen. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat uw voordelige tegel niet voldoet aan uw eisen. Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag.

Meer informatie over goedkope tegels uit Tiel?

Onze tegels zijn uiteraard ook van A-klasse kwaliteit. Onze prijzen liggen beneden de gemiddelde prijzen. Dit komt omdat wij een goede handelsrelatie hebben met Italië en Spanje. Mocht U vragen hebben, dan kunt u uw vragen mailen naar info@rbtegels.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 064 0722.

Monstertegel van de goedkope tegels uit Tiel

Zowel telefonisch, via de webshop als bij ons in de showroom kunt u een monstertegel bij ons aanvragen. Zo kunt u deze tegel eens proberen in uw interieur en weet u daarna zeker of hij wel of niet voldoet aan uw eisen. Natuurlijk horen wij van RBtegels naderhand of de vloertegel u bevalt. Zo kunnen wij u uitgebreid voorzien van een offerte met alle vloertegel prijzen erin vermeld.

Hieronder leest u nog een aantal voordelen van RBtegels:
– Wij testen de voordelige tegels uitvoerig voordat we ze opnemen in ons assortiment
– Afhankelijk van het facturatie bedrag van de goedkope tegels bezorgen wij door heel Nederland uw tegels gratis thuis.
– Al vele jaren hebben wij ervaring binnen de tegel branche. Zo voorzien wij u graag van professioneel advies op maat!

Misschien bent u nog niet overtuigd van onze kwaliteiten. Kom dan eens langs in onze showroom in Tiel. Wij helpen u maar al te graag verder in het aankoopproces van uw goedkope tegel!

Zie ook onze andere website: http://www.tegel-outlet-tiel.nl/ >>