Vloertegels oud oud

De allerhoogste kwaliteit vloertegels bestellen tegen zeer concurrerende prijzen: u heeft al een vloertegel vanaf € 8,00 per vierkante meter. Bovendien geldt bij ons de regel “Hoe meer vierkante meters, hoe hoger de korting”. Dat is met name aantrekkelijk voor grote projecten. Al onze tegels hebben de hoogst mogelijke hardheid en slijtvastheid, zodat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit en de hoogste duurzaamheid. Wij bieden u een ruime voorraad vloertegels, snelle bezorging en een behulpzame klantenservice.

Waarom vloertegels bestellen bij RB Tegels?

 • Topmerken vloertegels kopen tegen scherpe prijzen
 • Meer vierkante meters, meer korting
 • Gratis bezorging vanaf 50 m2
 • Vloertegels bekijken in onze showroom in Tiel

Vloertegels kopen

Vloertegels bestellen

Vloertegels kopen bij Rbtegels.nl bespaart u veel geld. Omdat wij niet altijd uit voorraad kunnen leveren, maar soms bestellingen doen bij de leverancier, vragen we u om een offerteformulier in te vullen. Vaak is het voor ons mogelijk om meerdere kleine bestellingen samen te voegen, zodat u toch van onze lage prijzen kunt profiteren. Op basis van het ingevulde offerteformulier berekenen we voor u de voordeligste prijs voor uw vloertegels. Online uw vloertegels kopen levert u overigens net zoveel korting op als het kopen van de tegels in onze showroom in Tiel.

Vloertegels bestellen is via onze website zeer eenvoudig:

 • Klik op de vloertegel van uw keuze en druk op de button ‘Offerte aanvragen’.
 • Vul uw contactgegevens en het benodigde aantal vierkante meters in.
 • Geef aan wanneer u de vloertegels zou willen ontvangen.
 • Vink eventueel de opties voor tegellijm, voegsel en tegelplinten aan.
 • Verzend het offerteformulier.

Als u het offerteformulier verzonden heeft, dan maken wij met de gegevens een berekening om tot de voordeligste prijs te komen. U krijgt van ons altijd binnen 24 uur een reactie op uw ingevulde formulier.

Wanneer u akkoord gaat met onze prijsopgave, kunt u de factuur veilig betalen via iDEAL. De vloertegels bezorgen wij vervolgens op de afgesproken datum.

Ons assortiment vloertegels

Onze grote collectie vloertegels bestaat uit tegels met 18 verschillende afmetingen; van de meestgebruikte afmetingen 30×60, 60×60, 75×75 en 60×120, tot minder gangbare maten als 33×65 en 79×79. In ons assortiment vindt u alleen vloertegels van bekende Italiaanse en Spaanse merken, zoals Alfa Ceramica, EMIL, Marazzi en Sichenia.

De afmetingen van de vloertegels in ons assortiment:

Meest verkochte vloertegels

Hieronder lichten wij onze meest verkochte vloertegels uit. U vindt per tegel de vanafprijs, de beschikbare kleuren en een kopje met relevante extra informatie over de desbetreffende vloertegel. Via de link in de rechterkolom kunt u direct de vloertegels bestellen.

Categorie vloertegels 60×60

vloertegels 60x60

Vanaf prijs*

€ 12,50

Beschikbare kleuren

Grijs
Bruin
Antraciet
Beige
Zwart
Taupe
Grafiet
Blauw
Wit

Extra informatie

Dikte: 1 cm
Slijtvastheid: 5
Hardheid: 5
Gezaagde kanten
Ook verkrijgbaar in diverse patronen

Direct kopen

Vloertegels 60×60

Categorie vloertegels 30×60

vloertegels 30x60

Vanaf prijs*

€ 15,00

Beschikbare kleuren

Zwart
Grafiet
Beige
Grijs
Antraciet
Zilver
Metallic

Extra informatie

Dikte: 1 cm
Slijtvastheid: 5
Hardheid: 5
Gezaagde kanten

Direct kopen

Vloertegels 30×60

* Deze vanafprijs geldt bij een afname van minimaal 50 m2.

* Deze vanafprijs geldt bij een afname van minimaal 50 m2.

Categorie vloertegels 75×75

vloertegels 75x75

Vanaf prijs*

€ 25,00

Beschikbare kleuren

Grijs
Wit
Beige
Antraciet
Zwart
Bruin

Extra informatie

Dikte: 1 cm
Slijtvastheid: 5
Hardheid: 5
Gezaagde kanten
Ook verkrijgbaar in diverse patronen

Direct kopen

Vloertegels 75×75

* Deze vanafprijs geldt bij een afname van minimaal 50 m2.

Categorie vloertegels 60×120

vloertegels 60x120

Vanaf prijs*

€ 38,00

Beschikbare kleuren

Grijs
Wit
Beige
Antraciet
Zwart
Bruin

Extra informatie

Dikte: 1 cm
Slijtvastheid: 5
Hardheid: 5
Gezaagde kanten
Ook verkrijgbaar in diverse patronen

Direct kopen

Vloertegels 60×120

* Deze vanafprijs geldt bij een afname van minimaal 50 m2.

Materialen

De vloertegels in ons assortiment zijn stuk voor stuk gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De hardheid van het keramiek en het porcellanato zorgen voor een zeer hoge duurzaamheid. Hieronder vindt u extra informatie over de twee materialen.

Porcellanato

Vloertegels van porcellanato worden op een hoge temperatuur gebakken: meestal tussen de 1200 en 1400 °C. Deze hoge temperaturen maken de tegel zeer hard en sterk. De tegels staan daarom bekend om hun krasbestendigheid en buigvastheid. Tijdens het bakken vindt ook het zogenaamde verglazingsproces plaats. Dit zorgt ervoor dat de tegel ondoordringbaar wordt voor water.

Keramiek

Keramiek wordt gevormd door gebakken aarde. Dit gebeurt op temperaturen tussen de 1000 en 1250 °C. Om de duurzaamheid van de vloertegel te verhogen wordt de aarde vaak vermengd met mineralen. De tegel wordt waterbestendig gemaakt door het laagje glazuur dat later aangebracht wordt.

Kleuren

Iedere soort vloertegel in ons assortiment is verkrijgbaar in andere kleuren. De meest gangbare kleuren zijn grijs, antraciet, wit en beige, maar ook die zijn onder te verdelen in diverse tinten. Denk hierbij aan gemengde kleuren, crèmekleurige vloertegels en vloertegels met een blauwe waas.

De slijtvastheid en hardheid van onze vloertegels

Alle vloertegels uit ons assortiment zijn van de hoogste hardheid en slijtvastheid. Deze eigenschappen worden gemeten in categorieën van 1 tot en met 5; onze tegels zitten op beide vlakken in categorie 5. Dit betekent dat ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in ruimtes waar veel gelopen wordt. De vloertegels kunnen bijvoorbeeld in een drukbezochte showroom gelegd worden, zonder dat ze daar kapot van gaan. Daarnaast worden de vloertegels ook veel gebruikt in huizen. Zelfs met rennende en spelende kinderen blijft uw vloer gegarandeerd mooi.

Geteste kwaliteit

Al onze tegels worden bij binnenkomst getest op kwaliteit. Wij controleren alle tegels op drie punten:

 1. Of de vloertegels krom zijn
 2. Of de vloertegels maatvast zijn
 3. Of de toplaag niet beschadigd is

Door onze uitgebreide inspectie garanderen wij u altijd de allerhoogste kwaliteit vloertegels.

Onderhoud

Onze vloertegels zijn gemakkelijk in onderhoud. Door de hoge hardheid trekt er nauwelijks vocht in het steen. Vuil of vloeistoffen kunt u dan ook met een natte doek afnemen. Wilt u de vloertegels reinigen? Gebruik dan geen zure schoonmaakmiddelen, maar neem een schoonmaakmiddel met een pH-waarde van 7. Ook raden wij u af om de vloer te reinigen met oliën. Dit laat een vettige laag achter, waardoor de tegels dof worden. Bovendien blijft er meer vuil plakken aan vettige tegels.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen van klanten dagelijks vragen over onze vloertegels. Een aantal van deze vragen leest u hieronder, inclusief het antwoord.

Vraag: Kan ik vloertegels reserveren?
Antwoord: Ja, dat is mogelijk. Wij vragen u om een aanbetaling van 10% te doen. Wij reserveren uw tegels vervolgens in ons magazijn. Wij houden de tegels uiterlijk zes maanden voor u vast.

Vraag: Bezorgen jullie de vloertegels bij mij thuis?
Antwoord: Jazeker, wij kunnen uw vloertegels bij u thuis afleveren. Bij afname vanaf 50 vierkante meter rekenen wij geen bezorgkosten. Bij bestellingen van minder dan 50 m2 worden de bezorgkosten berekend door de transporteur. Wij proberen uw kleine(re) bestelling samen te voegen met andere bestellingen, zodat de bezorgkosten verdeeld kunnen worden. Vraag daarom altijd een offerte aan voor een precieze opgave van de bezorgkosten.

Op onze pagina Veelgestelde vragen vindt u meer vragen van klanten. Staat uw vraag daar niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Showroom

RB Tegels heeft een showroom in Tiel waar u de gehele collectie kunt bekijken. In onze showroom kunnen we u nog meer aanbod tonen dan op dit moment op de website staat. In de showroom is het mogelijk om uw bestelling te pinnen en deze eventueel zelf mee te nemen. De openingstijden en het adres van onze showroom vindt u hieronder.

Bekijk onze andere populaire producten