Vloertegels Rotterdam

Op zoek naar Vloertegels in en rondom Rotterdam voor de laagste prijs?

RB Tegels is een Tegelhandel uit Tiel ( Betuwe) waar u voor lage prijzen vloertegels kunt kopen. Wij verkopen alleen kwaliteit vloertegels; door en door gebakken, slijtklasse 5, hardheid 5 voor de laagste prijs. Bent u woonachtig in  of rondom Rotterdam en op zoek naar kwalitatieve vloertegels tegen de laagste prijs? Klik dan voor meer informatie op de onderstaande link en bestel ze online of kom langs bij ons in onze showroom om de vloertegels zelf te ervaren.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT VLOERTEGELS 

RB tegels levert elke dinsdag en donderdag vloertegels in en rondom Rotterdam (Zuid-Holland)!

Ons vaste transporteur bezorgt elke woensdag en vrijdag tegels in en rondom Rotterdam. Als u graag tegels bezorgt wilt hebben moet u rekening houden dat het volledige bedrag van de bestelling drie dagen voor leveringsdatum overgemaakt moet zijn. Zodra het bedrag binnen is wordt de levering gedaan. De chauffeur zal u een half uur voor levering in Rotterdam of rondom Rotterdam bellen. De tegels worden met een pompwagen zover als men kan komen bij u thuis bezorgt in Rotterdam.

Goedkope Hoogglans – gepolijste vloertegels in omgeving Rotterdam bestellen?

RB tegels heeft een ruime keus hoogglans vloertegels in verschillende kleuren van wit tot zwart. Ook hebben wij een groot aanbod gepolijste vloertegels vanaf 15 euro p/m2. Deze gepolijste vloertegels kunnen met een minimale voeg verwerkt worden. Veel klanten vanuit Rotterdam kopen bij ons hoogglans en gepolijste vloertegels omdat wij de goedkoopste en de mooiste collectie hebben die niet in en omgeving Rotterdam te vinden is. Op onze website kunt u een gedeelte van ons assortiment bekijken door de onderstaande link aan te klikken.

KLIK HIER VOOR HOOGGLANS EN GEPOLIJSTE VLOERTEGELS

Op zoek naar Houtlook vloertegels in de regio Rotterdam?

Wij leveren uiteraard ook houtlook tegels en keramisch parket van de allernieuwste collectie in de omgeving van Rotterdam. Door de toenemende vraag naar Houtlook tegels hebben wij een zeer breed assortiment houtlook tegels in alle formaten ( 15×60 , 15×90, 20×120 en 30×120 cm ) voor de laagste prijs opgenomen.  Woont u in de gemeente Amsterdam en wilt u deze houtlook tegels eenvoudig vanuit huis bestellen, dan is dat uiteraard bij RB tegels mogelijk. Uw gewenste houtlook tegels kunt u eenvoudig telefonisch of via de website bestellen en in Rotterdam laten bezorgen.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT HOUTLOOK TEGELS – KERAMISCH PARKET 

Wij verkopen en leveren Tegels in Rotterdam voor de laagste prijs.

Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels, vloertegels, houtlook tegels, keramisch parket, Hoogglans tegels, gepolijst vloertegels en mozaiken. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van topkwaliteit en natuurlijk voor de laagste prijs.

Door ons geïmporteerde tegels ondergaan eerst een uitgebreide kwaliteit test.  Wij verkopen uitsluiten tegels van de beste kwaliteit in Rotterdam.

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT ACTIE TEGELS

Meer informatie over vloertegels Rotterdam?

Bieden wij wat u zoekt? Of bent u nog niet overtuigd en wilt u graag een kijkje komen nemen in onze showroom? U bent van harte welkom! U kunt bij ons ook geheel vrijblijvend contact met on opnemen. U kunt ons daarnaast ook contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 064 0722

Vloertegels vanuit Rotterdam bekijken?

Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom? Wij nodigen u graag uit om vanuit Amsterdam langs te komen en helpen u graag met u keuzen in onze vloertegels. Onze showroom is gevestigd aan de Kellenseweg 8 in Tiel. vanuit Rotterdam is dat ongeveer 45 min rijden met de auto.

KLIK HIER VOOR CONTACT GEGEVENS