Wc tegels

Klaar om jouw toilet een make-over te geven met nieuwe wc tegels? De sfeer in de kleinste ruimte in huis wordt bepaald door de tegels. Zonder er bewust van te zijn, bezoeken we deze ruimte iedere dag wel een paar keer. Dat maakt het des te belangrijker om er een fijne sfeer te creëren, waar jij je prettig bij voelt. Bij RB Tegels vind je een zeer breed assortiment aan tegels van alleen de beste kwaliteit.

  • A-kwaliteit vloertegels
  • Gratis bezorging vanaf 50 m2
  • Meer m2 = meer korting
  • Altijd de laagste prijzen
  • Ervaar de tegels in onze showroom
  • Vriendelijke klantenservice

Je vindt online al onze tegels terug, maar je kan ook langskomen bij onze showroom in Tiel om de tegels in het echt te bekijken. Ben je naast het toilet op zoek naar nog meer wand- en vloertegels voor andere ruimtes? Hoe meer vierkante meters je afneemt, hoe hoger de korting oploopt. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op voor een aanbod op maat.

Wc tegels tegen scherpe prijzen

Doordat we niet constant een eigen voorraad aanhouden, voorkomen we opslagkosten. We kopen onze wc tegels direct in bij de leverancier. Op deze manier kunnen we onze prijzen laag houden en jou een fantastisch aanbod doen. Dat is de succesformule van RB Tegels.

Offerteformulier ingevuld?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie op het ingevulde formulier.

Gekleurde toilettegels

In basic toiletruimtes komen we vaak witte tegels tegen. Wat ook niet slecht is, aangezien het een hygiënische uitstraling heeft en je vuil snel kan spotten. Niets is heerlijker dan een fris toilet, dat helemaal spic en span is! Tegenwoordig zie je steeds vaker gewaagde kleuren langskomen. En waarom ook niet? Wij van RB Tegels vinden dat je voor het interieur van je toilet best de grenzen op kan zoeken. Het is immers de kleinste ruimte in huis.

image00022

“We waren op zoek naar nieuwe tegels voor het toilet. Uiteindelijk kozen we voor keramische tegels met een houtlook. Haha! Nooit gedacht dat we voor een houtlook zouden gaan,
maar ons toilet is misschien wel het gezelligste plekje in huis geworden!“

Wandtegels toilet

Er zijn vele soorten wandtegels voor het toilet. De vorm, kleur en structuur zijn allemaal bepalend voor de uiteindelijke sfeer. Ben je er nog niet over uit? Ga dan op zoek naar plaatjes die jij mooi vindt. Verzamel ze bij elkaar en kijk of er een patroon in zit. Zo kom je erachter waar jij blij van wordt.

Donkere of lichte wc

Zoals we eerder al zeiden is een lichte wc fijn, omdat hij erg fris oogt. Toch heeft een donker toilet ook zijn voordelen: het maakt de ruimte knus en ontspannen. Met donkere wandtegels laat je zien dat ook jouw wc er modern en strak uit kan zien. Tot slot zijn donkere tegels mooi te combineren met groene planten en kaarslicht.

Kleine of grote tegels

Het is maar net de stijl waar je naar op zoek bent. De grootste mythe is dat kleine tegels er drukker uit zien. Een speelse look creëer je eerder met patronen en kleuren. Met de kleur van je voegen bepaal je of je meer of minder accent op de vorm of grootte van de tegel legt.

Vloertegels toilet

Wil je het niet te gek maken in je toilet, maar zoek je toch naar een speelse touch? Kies dan voor vloertegels met een druk patroon. Combineer de vloertegels met wandtegels in een effen, zachte kleur. En voilà! Een rustige ruimte, met een bijzonder effect.

Tegels wc: welke stijl past bij jou?

Je kunt het toilet een verlenging laten zijn van de rest van de woning. Of je gooit al jouw eerdere designs overboord en maakt er een volledig eigen onderdeel van het huis van. De trends van 2020 zijn:

Industrieel

Niet te veel poespas. Vloer- en wandtegels met een betonlook, gecombineerd met basic planken van onbewerkt hout aan de muren. Ons advies: betegel het volledige toilet. Door de vloer, wanden en zelfs het plafond met betonnen tegels aan te kleden, ademt de ruimte een oase aan rust.

Visgraat

Visgraat is helemaal terug van weggeweest. Van kleine tot grote tegels in visgraat. Een kleinere tegel creëert een drukkere sfeer, maar dit kan je ook combineren door bijvoorbeeld maar één wand in visgraat te betegelen. Dit noemen we een accentmuur. De andere wanden betegel je dan met een basiskleur in normaal patroon.

We verklappen een geheimpje: al onze rechthoekige tegels kan je zelf in visgraat leggen!

Patchwork

Deze wc tegels zien we voornamelijk terug op wc-vloeren. Wat zo leuk is aan deze drukke patronen: het kleedt de kleine ruimte helemaal aan. We moedigen je graag aan om risico te nemen met kleuren, stijlen & structuren. Dat komt omdat een kleine ruimte het simpelweg kan hebben. Eigenlijk kan je een toiletruimte nooit “te veel” aankleden.

Wc tegels 4

Marmerlook wc tegels

De luxe variant van een basic wit toilet. Zelfs marmerlook tegels vind je in verschillende kleuraccenten, zoals minder of meer groen. Combineer deze prachtige tegels met gouden en zwarte decoraties, zodat het toilet de uitstraling van een exclusieve spa krijgt.

Bekijk al onze wc tegels in het echt!

Kom langs bij onze showroom in Tiel, waar je al onze vloer- en wandtegels voor jouw sanitaire ruimtes kunt bekijken en voelen. Vóór je bezoek kan je alvast inspiratie opdoen via ons Pinterest account. Ben je er al helemaal uit? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op.