Tegel benodigdheden

 

Benodigdheden voor het plaatsen van tegels

Zelf tegels plaatsen is ook prima te doen. U heeft hiervoor wel enkele dingen nodig, denk hierbij aan: de tegels, slijper, lijmkam, kit, tegelsnijder, waterpas, tegellijm, voegmiddel, en voorstrijk. Bij RBtegels bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van uw tegel benodigdheden. RBtegels levert onder andere tegellijm.

Ruim assortiment tegel benodigdheden, van hoge kwaliteit voor een lage prijs

RBtegels is een groothandel in tegels, dus ook in de bijhorende tegel benodigdheden. Al vele jaren voorzien wij klanten van tegels. Deze tegels leveren wij door heel het land. Wij hebben zowel in de online shop als in de showroom in Tiel een breed aanbod aan tegels en de bijhorende tegel benodigdheden om deze kunnen zetten, denk hierbij aan bijvoorbeeld tegellijm.

 

Monstertegels aanvragen? Geen enkel probleem!

Wij kunnen ons voorstellen dat u thuis op uw gemakje eens een tegel wilt bekijken. Zo kunt u via onze webshop enkele monstertegels aanvragen. Binnen enkele dagen krijgt u deze gratis thuisbezorgd. U kunt de monstertegels ook bij ons in de showroom ophalen. Dit is geen enkel probleem. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend!

 

Voordelen van RBtegels

Hieronder leest u enkele voordelen van RBtegels:
– Wij voorzien u van een breed aanbod aan tegels en de bijhorende tegel benodigdheden, zoals tegellijm!
– Wij van RBtegels hebben al vele jaren ervaring in de tegel industrie, zo kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies op maat!
– U kunt zowel in de online shop als bij ons in de showroom dit brede assortiment aan tegels en tegel benodigdheden bewonderen.
– Omdat wij een groothandel zijn in tegels en bijhorende benodigdheden kunnen wij ervoor zorgen dat we de scherpste prijzen kunnen aanbieden.
– Naast het feit dat onze prijzen scherp zijn, krijgt u bij ons ook de beste kwaliteit!

 

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Nog niet overtuigd? Kom dan snel eens langs bij onze showroom, gevestigd in Tiel. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft schroom dan niet om contact op de nemen.