Woonkamertegel

Met de moderne mogelijkheden voor woonkamertegels, is deze trend een ware comeback aan het maken. Waar we vroeger kozen voor een warme of koude vloer van hout of tegels, kunnen we nu een tegelvloer met vloerverwarming combineren of een tegelvloer met houtlook kiezen. Bij RB Tegels hebben we een brede selectie aan tegels van de beste kwaliteit.

  • A-kwaliteit vloertegels
  • Meer m2= meer korting
  • Gratis bezorging vanaf 50 m2
  • Altijd de laagste prijzen
  • Vriendelijke klantenservice
  • Ervaar de tegels in onze showroom

Op zoek naar tegels voor je woonkamer? Neus door ons assortiment of kom ze in het echt bekijken in onze showroom in Tiel. We verkopen onze tegels altijd middels een offerte, zodat we jou de beste prijs aan kunnen bieden: hoe meer tegels je afneemt, hoe scherper de prijs!

Scherp geprijsde woonkamertegels

We kopen jouw tegels direct in bij onze leverancier. Op deze manier beperken we onze opslagkosten en kunnen we jou een scherp aanbod doen. We vragen je daarom een offerte op te vragen voor jouw favoriete woonkamertegel, dan komt de prijsopgaaf je tegemoet!

Offerteformulier ingevuld?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie op het ingevulde formulier.

Het voordeel van woonkamertegels

Woonkamertegels zijn beschikbaar in vele kleuren en maten. Het grote voordeel is dat de tegels erg hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud zijn. Is er wat op de vloer gemorst? Je dweilt de vloer zo schoon, zonder je druk te maken of er te veel water op de vloer terecht is gekomen. Je kan er ook voor kiezen om een of meerdere wanden te betegelen. Vooral in een huis met kinderen en huisdieren zijn wandtegels fijn. Je neemt de wand gemakkelijk af met een vochtige doek. Dat is niet mogelijk bij behang of stucwerk.

Woonkamertegels 1

“Hiervoor hadden we jarenlang een parketvloer gehad. Ik stoorde me eraan wanneer ik weer een nieuwe kras of deuk ontdekte. Dat probleem hebben we nu niet meer met een tegelvloer.
Bovendien verkleurt de vloer niet meer!”

Inspiratie: tegels in de woonkamer

Naast de functionele voordelen van een tegelvloer, hebben woonkamertegels een luxueuze uitstraling. Onze vloer- en wandtegels belanden in de huizen van families door heel Nederland. Voor meer inspiratie kan je ook eens een kijkje nemen op ons Pinterest-account.

We vertellen je graag meer over de leukste interieurdesigns die we zijn tegengekomen!

Houtlook woonkamertegels

Op zoek naar de warme uitstraling van een houten vloer, maar wil je tegelijkertijd de functionele eigenschappen van een tegelvloer? De oplossing: houtlook tegels. Deze tegels komen in allerlei verschillende maten, kleuren en vormen. Wist je dat houtlook tegels ook ideaal te combineren zijn met vloerverwarming? Nog een pluspunt!

Betonlook woonkamertegels

Dit is een trend die al een aantal jaren opleeft. Wil je graag een strakke, industriële look in je woonkamer, die helemaal van deze tijd is? Dan is een vloer met betonlook de ideale oplossing. De grijze tinten zijn goed te combineren met een spectrum aan kleuren. Leg in de zithoek nog een mooi tapijt met een accentkleur en je woonkamer is compleet!

Een open keuken

In een woning met een open keuken kan het soms een uitdaging zijn om de juiste vloer te vinden, omdat de vloer waterafstotend moet zijn. De vloer loopt door van de keuken naar de woonkamer, waardoor hij ook bij beide ruimtes moet passen. Met woonkamertegels kan je kiezen voor een houtlook, betonlook of vloerverwarming. Je hoeft simpelweg niet meer te compenseren met een open keuken.

Een walhalla aan woonkamertegels

Voor jouw favoriete tegel vraag je vrijblijvend een offerte bij ons op. Ben je er nog niet uit? Kom dan langs bij onze showroom in Tiel, waar je al onze vloer- en wandtegels voor jouw woonkamer kan vinden. Doe vooraf inspiratie op via ons Pinterest-account.