Wandtegels in blauw uit de serie Trinity, Baltimore, Princeton. Bekijk het inspiratie moodboards!

Blauwe wandtegels zijn de meest voorkomende keuze voor badkamers. Maar niets houdt je tegen om het ook in de keuken te gebruiken. De kleur wordt geassocieerd met een kustsfeer en is creatief te combineren met andere kleuren. De tegels die je hieronder vindt komen uit onze nieuwe serie en zijn direct uit voorraad leverbaar.

De handgevormde wandtegels in donkerblauw zijn verkrijgbaar in twee maten 5×25 cm en 5×50 cm. Je vindt ze onder de naam Trinity Kobalt Blauw.  Het is goed te weten dat deze tegels niet gerectificeerd zijn. Voor niet-gerectificeerde tegels wordt aanbevolen een voegmiddel breedte van ten minste 3 mm te gebruiken. Je ziet op ons moodboard dat marmerlook tegels goed passen bij deze kleur. Het chromen sanitair zal schitterend afsteken tegen deze wandtegel. Met slechts drie kleuren kun je een geweldige badkamer creëren.

Deze producten vind je in ons assortiment:

Hoogglans wandtegel 5x25 cm Handvorm Trinity kobalt blauw RBT88 - ook in 5x50 cm leverbaar Wastafelkraan Boginn chroom - rbtegels blog  Hoogglans wandtegel 5x50 cm Handvorm Trinity kobalt blauw RBT88 - ook in 5x25 cm leverbaarTappi chroom Pop-up waste zonder overloop

Deze hoogglans wandtegel is verkrijgbaar in verschillende maten: 5x25 cm en 5x50 cm, zie ook de andere kleuren van deze Trinity wandtegels. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.
Hoogglans wandtegel 13x13 cm Handvorm Baltimore kobalt blauw RBT73

In deze prachtige kleur zijn ook tegels verkrijgbaar in de maat 13×13 cm. Als je een fan bent van kleine en vierkante tegels, bekijk dan zeker de Baltimore serie. Deze tegels doen het ook goed op de achterwand in de keuken in combinatie met witte keukenmeubels. We combineerden deze tegels met de kleur beige als suggestie voor een houtlook vloer in een lichte houttint. Als je deze wandtegels in de douche wilt gebruiken, past de chromen regendouche hier perfect!

 

 

Ga direct naar deze producten: 

Nav39-Houtlook tegel 20x120 Marbella beige         Hoogglans wandtegel 13x13 cm Handvorm Baltimore kobalt blauw RBT73 - ook in diverse kleuren leverbaarRegn Regendoucheset 20 cm chroom - rbtegels blog

Hexagon wandtegels zijn nu een trend. Als je van originaliteit in je interieur houdt, denk dan eens aan een muur van zeshoekige tegels. Deze tegels kun je in elke kamer van je huis gebruiken en ook als decoratief element op de muur. De wandtegels ernaast zijn van de Princeton serie.

 

Op dit moodboard staan deze producten:

Hoogglans wandtegel 10,8x12,4 cm Hexagon Princeton kobalt blauw RBT62   Solid Surface Mat wit waskom Mat Wit - rbtegels blog   Houtlook tegel 23×120 cm Origin Bruin N15 is geschikt voor gebruik op de vloer, wand en in combinatie met vloerverwarming. Onze keramische tegels zijn onder andere onderhoudsarm, milieuvriendelijk, hygiënisch en hittebestendig. Met deze tegel heb je de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van keramiek.  Gepolijst vloertegel 120×120 cm Marmerlook Bianco Carrara C108 is ook leverbaar in gepolijst 60x120 cm, 80x160 cm en 120x260 cm. In hoogglans 30x60 cm en 60x60 cm en in MAT 30x60 cm, 60x120 cm en 60x60 cm. Deze tegels zijn geschikt om te gebruiken op de vloer en/of wand.

Deze hexagon wandtegel van Princeton series is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.
Deze hoogglans wandtegel is verkrijgbaar in verschillende maten: 5x25 cm en 5x50 cm, zie ook de andere kleuren van deze Trinity wandtegels. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.

De wandtegels uit de Trinity-serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals pastelblauw. Deze lichtgekleurde wandtegels zijn geschikt voor iedereen die een vleugje kleur aan zijn interieur wil toevoegen, maar zonder dat de kleur overweldigend is. Deze lichtblauwe tegel is ook verkrijgbaar in twee maten 5×25 cm en 5×50 cm. De visgraat wandtegel kan op een interessante manier op de muur worden geplaatst. Voor deze compositie stellen we matzwart sanitair voor; zowel de waskom als de regendouche vind je bij RB Sanitair.

 

Zwarte waskom RVS Slikja + Regendoucheset mat zwart Silhouet + Trinity pastel blauwe wandtegels

Slikja mat zwart waskom - rbtegels blog Regendoucheset Silhouet mat zwart - rbtegels blogHoogglans wandtegel 5x25 cm Handvorm Trinity licht blauw RBT84 - ook in 5x50 cm leverbaar

De vierkante tegels in pastelblauw zijn ook van de Baltimore serie. Deze tegel is handvorm en de hoeken zijn, zoals je ziet, niet 100 procent recht. Dit betekent dat deze tegels niet gerectificeerd zijn. Voor niet-gerectificeerde tegels wordt aanbevolen een voegmiddel breedte van ten minste 3 mm te gebruiken. Kies je voor pastelkleurige wandtegels, dan passen marmerlook vloertegels daar goed bij op de vloer.

 

Hoogglans wandtegel 13x13 cm Handvorm Baltimore licht blauw RBT71 - ook in diverse kleuren leverbaar       Hoogglans vloertegel 60×120 cm Carrara wit Marmerlook NR41Bogin wastafelkraan RVS - rbtegels.blog

Deze Baltimore wandtegel is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.
Deze hexagon wandtegel van Princeton series is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.

De lichtblauwe hexagon wandtegels kunnen gebruikt worden op de muur in het toilet of in de douche. Je kunt de zeshoekige wandtegels combineren met andere tegels om je eigen mozaïek te maken. Het is heel gemakkelijk om accessoires te matchen met deze wandtegelkleur. Een lichtgekleurde badkamer is een universele keuze.

 

Producten uit het moodboard:

Hoogglans wandtegel 10,8x12,4 cm Hexagon Princeton Licht blauw RBT55 Gufa Opbouw Regendoucheset chroom - rbtegels blog  wandtegel 33x65 shine wit voor keuken, badkamer, en toilet    Houtlook tegel Visgraat 15×60 cm gerectificeerd DC4 Franse Eiken Beige is leverbaar in verschillende maten

Er is nog een andere tint blauw in de Trinity wandtegelserie – we noemen het tapaz blauw. Het is een echt originele kleur, die je kunt combineren met een andere sterke tint. Als je fan bent van kleuren, combineer ze dan in je nieuwe badkamer of toilet! Roze en blauw kunnen goed samengaan. Deze handvorm wandtegel is ook verkrijgbaar in twee maten 5×25 cm en 5×50 cm. 

Hoogglans wandtegel 5x25 cm Handvorm Trinity topaz blauw RBT85 - ook in 5x50 cm leverbaar,   Hoogglans Wandtegel 13x13 cm Arlington roze RBT96  Hoogglans wandtegel 5x50 cm Handvorm Trinity topaz blauw RBT85 - ook in 5x25 cm leverbaar

Deze hoogglans wandtegel is verkrijgbaar in verschillende maten: 5x25 cm en 5x50 cm, zie ook de andere kleuren van deze Trinity wandtegels. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.
Deze hexagon wandtegel van Princeton series is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.

Wandtegels in de kleur tapaz blauw zijn ook verkrijgbaar als hexagonale tegels. Het witte sanitair benadrukt perfect de kleur van deze tegels. Als je een witte badkamer of keuken plant en een accent wilt leggen, zijn deze zeshoekige tegels een interessant detail. Op dit moodboard besloten we deze tegels samen te stellen met een waskom van glans wit en een zwarte kraan.

Ga direct naar de website van deze producten:

Hoogglans wandtegel 10,8x12,4 cm Hexagon Princeton topaz blauw RBT56Wastafelkraan Boginn mat zwart - rbtegels blog Houtlook tegel 20×120 cm bruin grijs beige DC88 is ook leverbaar in 30x120 cm. Met deze tegels heb je de uitstraling van hout, met de voordelen van keramiek. Deze tegels zijn te gebruiken op de vloer en wand en in combinatie met vloerverwarming.   Waskom Solid Surface Glans Wit - rbtegels blog

🔹 Wist je dat…. 🔹

Alle tegels die op de website van RB Tegels staan, ook in onze showroom verkrijgbaar zijn?

Bezoek ons in Tiel en bekijk de Trinity, Princeton en Baltimore wandtegelcollecties in de prachtige kleur blauw, maar ook vele andere wand- en vloertegels.