Jade Groen wandtegels in een nieuwe versie!

Pastelgroen is een van de meest trendy kleuren van het seizoen. Dus waarom zou je het niet gebruiken voor de muren in je badkamer of keuken. Nieuwe collectie wandtegels in de kleur Jade Groen is verkrijgbaar in vier formaten; Trinity serie in de maten 5x25cm en 5x50cm, Princeton serie in 10x12cm en Baltimore serie in 13x13cm.

Direct te vinden in onze winkel:

Hoogglans wandtegel 5x25 cm Handvorm Trinity jade groen RBT79Hoogglans wandtegel 5x50 cm Handvorm Trinity jade groen RBT79

Deze hoogglans wandtegel is verkrijgbaar in verschillende maten: 5x25 cm en 5x50 cm, zie ook de andere kleuren van deze Trinity wandtegels. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.
Hoogglans wandtegel 13x13 cm Handvorm Baltimore jade groen RBT70 - Moodboard

Het zijn de details die het geheel vormen. In deze compositie hebben we groene vierkante wandtegels gecombineerd met een gouden kraan. Voor de vloer bevelen wij houtlook keramische tegels aan. Kies materialen zoals handdoeken en zeepdispensers in vergelijkbare tinten. Zo ontstaat een aangename en lichte badkamer met een groen accent.

Combineer kleuren en structuren; in deze compositie is goud en hout een goede keuze

Blanda wastafelkraan inbouw - rbtegels blogHoogglans wandtegel 13x13 cm Handvorm Baltimore jade groen RBT70 - ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

De wandtegels kan je gebruiken zoals je wil; ze kunnen één wand versieren, bijvoorbeeld in de douche, of ze kunnen over het hele toilet worden aangebracht. Combineer ze met je favoriete kleuren, bijvoorbeeld met een witte wastafel (je vindt ook een speciale set met fonteintje voor je toilet in het RB Sanitair assortiment).

Producten op de foto:

Waskom keramiek glans wit Hellir - rbtegels blogHoogglans wandtegel 10,8x12,4 cm Hexagon Princeton jade groen RBT60Inbouw wastafelkraan rvs Blanda - rbtegels blog

Deze hexagon wandtegel van Princeton series is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga naar www.rbsanitair.nl om ons sanitair assortiment zoals op het moodboard te bekijken.

🔹 Wist je dat….

Alle tegels die op de website van RB Tegels staan, ook in onze showroom verkrijgbaar zijn?

Bezoek ons in Tiel en bekijk de Trinity, Princeton en Baltimore wandtegelcollecties in de prachtige kleur Jade Groen, maar ook vele andere wand- en vloertegels.

Jade Groen nieuwe serie wandtegels

Deze tegels zullen zeker passen bij de Jade Groene wandtegels!

 47,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 54,00.Huidige prijs is: € 30,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 43,00.Huidige prijs is: € 27,50. p/m2

Direct leverbaar

Select options