Algemene voorwaarden

U kunt via de website alleen voorraadartikelen bestellen. De herroepingsrecht geldt alleen voor voorraad artikelen die online kunnen worden gekocht.  Speciaal voor u gemaakt bestellingen zoals plinten en stroken die specifiek voor u worden gemaakt kunnen niet retour.

Speciale bestellingen ( geen voorraadartikelen ) kunt u alleen in onze fysieke winkel bestellen of na een bezoek aan ons showroom achteraf per mail of telefoon bevestigen. Wel kunt u een offerte opvragen via de website voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Bij aankopen in de fysieke winkel geldt geen herroepingsrecht van 14 dagen voor speciale bestellingen of niet voorraad artikelen. Speciale bestellingen ( tegels ) nemen wij nooit retour.Ook speciaal voor u gemaakt bestellingen zoals plinten en stroken nemen wij niet retour.

”Er is alleen sprake van een koop op afstand als de koper en de verkoper op geen enkel moment bij elkaar in de buurt zijn. Dus in het geval dat u na een bezoek aan een showroom per telefoon of mail bestelt, valt u niet onder de regels voor koop op afstand”

Algemene voorwaarden webwinkel

Hier onder vindt u de pdf bestand waarin u de algemene voorwaarden voor online aankopen via onze webshop kunt vinden.

Klik hier > Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden webshop verkoop aan consumenten

 

Algemene voorwaarden consumenten fysieke winkel

Hier onder vindt u de pdf bestand waarin u de algemene voorwaarden voor aankopen via de fysieke winkel kunt vinden.

Klik hier > algemene voorwaarden consumenten fysieke winkel