Keramisch parket visgraat 15x90

Keramische parket visgraat 15×90 kopen voor een lage prijs bij RB Tegels

Keramische parket in visgraatpatroon worden vaak gekozen omdat het geeft een elegantie en een luxe uitstraling toe. Keramische tegels zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Ze zijn krasbestendig en makkelijk te onderhouden. Daarnaast ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Onze twee beste verkochte keramisch parket visgraat 15×90 cm: Kerota Beige N6 en Favor Naturel N7. Je kunt onze keramische parket visgraat kopen via onze website of kom langs naar onze showroom. Heb je meer vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag met gepaste advies.

Waarom keramisch tegel visgraat 15×90 bestellen bij RB Tegels?

  • Gratis levering bij aankoop vanaf 50 m2
  • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
  • Showroom 5 dagen per week open
  • Meer m² meer korting
  • Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

 

Toont alle 6 resultaten

 24,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 24,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 36,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 36,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 36,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 36,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

Wat kost keramisch parket visgraat 15×90?

Bij RB Tegels kan je keramische parket visgraat eiken 15×90 al vanaf 24 per vierkante meter. De prijs kan heel gevarieerd zijn, afhankelijk aan de afwerking van de tegels en het design van de visgraat tegels. Bij RB Tegels vind je visgraat houtlook tegels in verschillende kleuren zoals licht eiken beige, grijs tot donker bruin.

Hoeveel snijverlies heb je nodig voor keramisch parket 15×90?

Bij het snijden en installeren van onze tegels in een visgraatpatroon kan er meer materiaalverspilling optreden dan bij rechte patronen, omdat er veel snijwerk nodig is om de tegels op maat te maken. Om er zeker van te zijn dat je tijdens het leggen niet zonder komt te zitten, moet je extra snijverlies berekenen. Het percentage snijverlies kan verschillen, het hangt af van de ruimte (bijv. of de ruimte recht is of een beetje scheef), de grootte van de tegels. Ook het is afhankelijk van de complexiteit van het patroon en de vaardigheid van de installateur. Over het algemeen wordt aanbevolen om een snijverlies van ongeveer 15% tot 20% te nemen bij het bestellen van keramisch parket visgraat 15 90 cm.

Wat zijn de nadelen en voordelen van vloertegels visgraat 15×90?

Keramische parket tegels 15×90 combineert esthetische elegantie en functionaliteit. Daarnaast zijn keramisch parket 15 90 cm hebben meerdere voordelen in functionaliteiten, zoals onderhoudsgemak en hygiënist. Ze zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming en verhoogt de waarde van een huis. In tegenovergesteld van een echte houten vloer, onze visgraat tegels zijn bestendig tegen vocht en krassen. Het betekent dat ze ook in een natte ruimtes zoals badkamer en toilet worden gelegd. Er zijn echter dingen waar je rekening mee moet houden als je visgraatpatroon vloertegels wilt kiezen. Het installeren van een visgraatpatroon kan complexer zijn dan het plaatsen van rechte tegels. Dit kan leiden tot hogere installatiekosten en een langere installatietijd. Het keramisch parket visgraat leggen van een visgraatpatroon vereist extra nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Als het leggen van keramisch parket 15×90 niet goed wordt gedaan, kan dit resulteren in een ongelijkmatig of rommelig uitziend patroon.