Keramisch parket visgraat 15x60

Keramische parket visgraat 15×60 kopen voor een lage prijs bij RB Tegels

Keramische parket in visgraatpatroon worden vaak gekozen omdat het geeft een elegantie en een luxe uitstraling toe. Keramische tegels zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Ze zijn krasbestendig en makkelijk te onderhouden. Daarnaast ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Onze twee beste verkochte keramisch parket visgraat 15 60 cm: Keramisch parket visgraat Franse Eiken Beige DC4 en Keramisch parket visgraat licht bruin DC5. Je kunt onze keramische parket visgraat kopen via onze website of kom langs naar onze showroom. Heb je meer vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag met gepaste advies.

Waarom keramisch parket visgraat 15×60 bestellen bij RB Tegels?

  • Gratis levering bij aankoop vanaf 50 m²
  • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
  • Showroom 5 dagen per week open
  • Meer m² meer korting
  • Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

 

Toont alle 8 resultaten

 30,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 30,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 30,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 42,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 42,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 42,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 42,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 42,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

Wat kost keramisch parket visgraat 15×60?

Bij RB Tegels kan je keramische parket visgraat eiken 15×60 al vanaf 30 per vierkante meter. De prijs kan heel gevarieerd zijn, afhankelijk aan de afwerking van de tegels en het design van de visgraat tegels. Bij RB Tegels vind je visgraat houtlook tegels in verschillende kleuren zoals licht eiken beige, grijs tot donker bruin.

Hoeveel snijverlies heb je nodig voor keramisch parket 15×60?

Bij het snijden en installeren van tegels in een visgraatpatroon kan er meer materiaalverspilling optreden dan bij rechte patronen, omdat er veel snijwerk nodig is om de tegels op maat te maken. Om er zeker van te zijn dat je tijdens het leggen niet zonder komt te zitten, moet je extra snijverlies berekenen. Het percentage snijverlies kan verschillen, het hangt af van de ruimte (bijv. of de ruimte recht is of een beetje scheef), de grootte van de tegels. Ook het is afhankelijk van de complexiteit van het patroon en de vaardigheid van de installateur. Over het algemeen wordt aanbevolen om een snijverlies van ongeveer 15% tot 20% te nemen bij het bestellen van visgraat vloertegels.

Wat zijn de nadelen en voordelen van vloertegels visgraat 15×60?

Keramische visgraat vloer 15×60 combineert esthetische elegantie en functionaliteit. Daarnaast zijn keramisch visgraat tegels 15×60 cm hebben meerdere voordelen in functionaliteiten, zoals onderhoudsgemak en hygiënist. Ze zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming en verhoogt de waarde van een huis. In tegenovergesteld van een echte houten vloer, onze visgraat tegels zijn bestendig tegen vocht en krassen. Het betekent dat ze ook in een natte ruimtes zoals badkamer en toilet worden gelegd. Er zijn echter dingen waar je rekening mee moet houden als je visgraatpatroon vloertegels wilt kiezen. Het installeren van een visgraatpatroon kan complexer zijn dan het plaatsen van rechte tegels. Dit kan leiden tot hogere installatiekosten en een langere installatietijd. Het keramisch parket visgraat leggen van een visgraatpatroon vereist extra nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Als het leggen van keramisch parket 15×60 niet goed wordt gedaan, kan dit resulteren in een ongelijkmatig of rommelig uitziend patroon.