Houtlook tegels hongaarse punt

Hongaarse punt houtlook tegels, je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Het zijn nieuwkomers in de familie van keramisch houtlooktegels. De kleur en de textuur lijken identiek op die van echt hout. Het motief van houten tegels wordt steeds beter.

Dankzij de houtkleur geeft het meteen een warme uitstraling aan je woning. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Combineer met vloerverwarming en geniet jarenlang van je tegels.

Zoals we weten, kunnen houtlook vloertegels in elke kamer gebruikt worden. Als je een vloerbedekking met duurzaamheid zoekt, dan zijn houtlook vloertegels ideaal voor jou.

Ben je benieuwd welke Hongaarse punt houtlook tegels er op de markt te koop zijn? Bekijk ons assortiment houtlook tegels op onze website. Je bent ook welkom in onze showroom. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze specialisten.

Toont alle 4 resultaten

Houtlook vloertegels voor je woning

De fabrikanten blijven de leden van de tegels uitbreiden. Laten we kennismaken met deze nieuwkomers. We weten en bewonderen allemaal hoe mooi een houten vloer is. Maar de schoonheid ervan komt niet zonder kosten. Een vloer van echt hout vereist speciale zorg en is prijzig.

Gelukkig hebben we in deze moderne tijd een ander alternatief gevonden. Een houtlook tegel die ook wel parket tegels genoemd wordt. Maar is dit echt een goed alternatief? Dat leggen we je uit.

Zijn houtlook tegels een waardig alternatief voor houten parket?

We zijn nieuwsgierig en bewust bezig met het kiezen van de beste vloer voor ons huis. Laten we wat meer over keramisch laminaat tegels vertellen.

 1. Het uiterlijk. Het ontwerp en patroon van houtlook tegels zijn bijna identiek aan dat van echt houten parket. Op keramische houtlook tegels kun je ook de houtnerven vinden. Neem houtlook tegels N15 als voorbeeld.
 2. De kleur. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende houttinten. Noem gewoon je favoriete kleur, we verzekeren je dat ze beschikbaar zijn. De best verkochte kleuren zijn beige eiken, lichtbruin en natuurlijk beige.
 3. De structuur van hout. Je zult verbaasd zijn hoe goed de fabriek en de ontwerpers op dit aspect werkten. Ze kunnen de echte structuur van hout in hun ontwerp brengen. We noemen enkele van de populaire: Eik, Walnoot, Acacia, Grenen, Mahonie.

De vraag naar houtlook tegels neemt alleen maar toe. We weten zeker dat men doorgaat met het verbeteren van hun werk aan houtlook tegels. Hoera!

Echt hout ten opzichte van houtlook tegels

Het volgende dat we willen weten is waarom we houtlook vloertegels zouden kiezen over echte houten vloer? Laten we het echte hout vergelijken met houtlook tegels:

 1. Vloertegels houtlook zijn duurzamer omdat ze van keramiek gemaakt zijn en dus langer meegaan
 2. Houtlook vloertegels zijn goedkoper, het is altijd een goed idee om wat geld te sparen
 3. Gemakkelijker te onderhouden, je hoeft ze niet te oliën. Gewoon de vloer stofzuigen en dweilen en je bent klaar!
 4. Klimaatvriendelijk, je kamertemperatuur aanpassen is verleden tijd
 5. Keramisch parket kan goed gebruikt worden in natte ruimtes. Dat betekent dat ze perfect zijn om in badkamer, toilet & keuken te gebruiken.
 6. Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Sokken uit! Geniet van de warme voeten, zelfs in de winter.
 7. Ze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Je hebt vast wel gehoord van de langwerpige maat 30×120 cm tot 30×180 cm
 8. Houtlook tegels volgen snel de trends. Visgraat? Hongaarse punt? Ja, die hebben we ook!

Zo hebben we al enkele voordelen van houtlook keramische tegels genoemd. Wil je er meer over weten? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Waar kun je houtlook tegels in je huis leggen?

Het plaatsen van de houtlook tegels werkt hetzelfde als het echte hout. Het voordeel van houtlooktegels ten opzichte van echt hout is dat je meer ruimtes hebt om ze te leggen. Je kunt ze ook in natte ruimtes leggen.

Laten we een beetje bespreken hoe je houtlook tegels in verschillende kamers gebruikt.

1.     Houtlook tegels in de woonkamer. De woonkamer is een ruimte die we thuis het meest gebruiken. Dit is de plaats van interactie. TV kijken, gasten ontvangen, familiebijeenkomsten, kletsen met vrienden, enz.

Het moet dus de gezelligste plek in huis zijn. De kleur van hout doet de magie zonder dat je er meer moeite voor hoeft te doen. Het brengt direct de warme sfeer in je huiskamer.

2.     Leg houtlook tegels als badkamertegels. Zoals we al eerder vermeldden kunnen houtlook tegels gebruikt worden op vochtige plekken in huis. Je kunt ze zonder zorgen in de doucheruimte leggen. Achter de badkamerspiegels of badkamermeubels. Ook het betegelen van de buitenkanten van de badkuip zou niet misstaan.

3.     Leg houtlook tegels in de keuken. Keuken is een plaats waar de liefde gemaakt wordt, het eten. Het is ook de plaats waar vaak wat meer vuil aanwezig is. Een houtlooktegel is dus hartstikke geschikt voor de keuken, je maakt ze ten slotte gemakkelijk en snel schoon.

Vaak heb je tijdens het koken ook wel eens last van opspattend vet of pasta saus tegen de muur. Een goede oplossing hiervoor is om de achterkant van het fornuis ook te betegelen. Zo kun je tegels makkelijk en snel schoonmaken, en heb je geen vlekken meer op de muur.

4.     Vloertegels houtlook als toilettegels. Het toilet moet tegenwoordig ook passen bij het interieur in huis. Daarom wordt er vaak voor gekozen om ook houtlooktegels in het toilet te leggen. Hierdoor creëer je een rustige sfeer en past de stijl volledig bij die van je huis.

 

Combineer houtlook tegels met andere soorten tegels

Je leest het goed. Houtlook tegels kun je creatief gebruiken met andere soorten tegels. Zoals je misschien al ontdekt hebt, hebben we een ruim assortiment tegels. Je kunt andere soorten keramische tegels met houtlook combineren. Zoals met marmerlook, betonlook, metallook, of natuursteenlook. Je kunt ook combineren met wandtegels. Rechthoekige, langwerpige en zelfs visgraat wandtegels.

Wees dapper en creatief met kleur en patronen. Heb je inspiratie nodig? Bezoek onze Instagram en Pinterest. We hebben moodboards en foto’s geplaatst om je te inspireren.