Visgraat tegels groen

Visgraat tegels groen voor badkamer, toilet en keuken

Groene kleur is een rustgevende kleur en sinds kort favoriet bij vele interieurontwerpers. Onze bestsellers in groene visgraat tegels zijn de Colonial jade groen hoogglans, Colonial jade groen mat en Emerald groene tegels.

Visgraat wandtegels vind je bij RB Tegels in een grote verscheidenheid aan formaten en kleuren. Ze zijn in het mat en hoogglans leverbaar. Vanwege de vorm, kunnen deze wandtegels overbodig zijn om in alle wanden te leggen. Je kunt ze dan combineren met andere soorten tegels uit onze collectie, zoals de marmerlook vloertegels, betonlook tegels of een houtlook tegels. Bekijk ons ruim assortiment op onze website of bezoek onze showroom in Tiel. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder met gepaste advies.

Waarom groene visgraat tegels kopen bij RB Tegels?

  • Gratis levering bij aankoop vanaf 50 m²
  • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
  • Onze showroom is 5 dagen per week open
  • Meer m² meer korting
  • Wij sturen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

 

Toont alle 9 resultaten

Oorspronkelijke prijs was: € 68,00.Huidige prijs is: € 35,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 63,00.Huidige prijs is: € 35,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 95,00.Huidige prijs is: € 40,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 95,00.Huidige prijs is: € 40,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 63,00.Huidige prijs is: € 45,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 48,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 75,00.Huidige prijs is: € 55,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
 56,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 68,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

Waar kan je visgraat groene wandtegels leggen?

Groene visgraat wandtegels of handvorm tegels kunnen in elke ruimte in huis worden gelegd, zolang de muren vlak zijn. Je kunt ze echter niet op de vloer leggen. Als je visgraat patroon op de vloer wilt, verwijzen we je graag naar onze visgraat vloertegels collectie. In deze categorie vind je bijvoorbeeld tegels in keramische tegels in houten motief in de formaten die geschikt zijn om dit visgraatmotief te maken. Hieronder geven we je enkele suggesties om deze tegels in huis te gebruiken:

  • Groene visgraat wandtegels keuken: Met een groene visgraat keukenwand geef je je keuken meteen een flinke upgrade. Je kunt ze op de achterwand gebruiken, bijvoorbeeld achter het fornuis of je kunt ze ook als keuken tegels gebruiken als keukenwand bij je spoelbak.
  • Visgraat wandtegels groen op het toilet: Je kunt visgraat groene tegels zetten op de wanden rondom het toilet of alleen achter het toilet.
  • Visgraat tegels badkamer: Groen element biedt frisse en natuurlijke sfeer in de badkamer.
  • Betegelt je planken of meubelen: Door de planken of meubelen betegelen met groene visgraat tegeltjes, trek je direct aandacht van je gasten en maak je de schoonmaakbeurt makkelijker.

Dit moet je weten voor het kopen van groene visgraat wandtegels

Wil je de visgraat wandtegels in groene kleur plaatsen in jouw keuken, badkamer of toilet? Hiervoor heb je verschillende tegel benodigdheden voor nodig. Om te weten wat je nodig hebt, is het goed om eerst te kijken naar de ondergrond waar de tegel op moeten komen. Hierbij onderscheiden we twee verschillende ondergronden.

De eerste is een adsorberend materiaal, zoals hout, cement en gips. Dit materiaal moet je, voordat je de visgraat wandtegels gaat plaatsen, behandelen met primer. De primerlagen zorgen ervoor dat de wanden ruw worden waardoor de lijm zich goed kan hechten.

De tweede optie is dat de achterwand bestaat uit tegels. Deze tegels kan je eraf halen, maar het nadeel hiervan is dat je de wanden opnieuw glad moet maken. Veel klussers kiezen er daarom voor om tegel over tegel te leggen. De wandtegels op de bestaande wanden moeten één dag van tevoren worden behandeld met hechtbrug van Foby. Daarna zijn de visgraat wandtegels te plaatsen met pastalijm op de wand. Pastalijm gebruik je alleen voor wandtegels. Na het plaatsen worden de tegels gevoegd. Hierbij heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Wil je graag advies over de juiste kleur voegmiddel? Onze adviseurs staan voor je klaar.