Portugese tegels groen

Goedkope A-kwaliteit Portugese tegels groen

Portugese tegels zijn bekend om hun decoratieve uiterlijk en door hun bijzondere kleuren en patronen. De patronen of prints geven een unieke uitstraling aan je ruimtes. Onze Portugese wandtegels zijn in vele kleuren beschikbaar, zoals terracotta, rood, groen, geel, beige, enz.

Onze groene Portugese tegel is ook in vele motieven en patronen verkrijgbaar. Daarnaast kun je deze tegels in elke ruimte plaatsen, zoals toilet, gang en badkamer. Bekijk ons assortiment op onze website. Of kom langs naar onze showroom in Tiel.

Waarom Portugese tegels bestellen bij RB Tegels?

  • Gratis levering bij aankoop vanaf 50 m²
  • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
  • Showroom 5 dagen per week open
  • Meer m² meer korting
  • Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

Toont alle 6 resultaten

Grote keuze aan Groene Portugese tegels bij RB Tegels

Portugese tegels zijn ook wel bekend als Portugese cementtegels of mediterrane tegels. De naam zelf verklaart al hoe ze gemaakt worden. De tegels zijn oorspronkelijk van cement gemaakt. Onze Portugese wandtegels zijn van keramiek gemaakt. Portugese tegels zijn er in vele patronen en kleurpigmenten.

In onze collectie vind je Groene Portugese wandtegels in 15×15 cm. Wij hebben echter ook Portugese vloertegels in onze collectie, welke zowel op de vloer als wand gebruikt kunnen worden. Ze zijn er in verschillende patronen en maten zoals 60×60 cm, 20×20 cm, 15×15 cm, enz.

 

Waar kunnen groene Portugese wandtegels gelegd worden?

Je kunt groene Portugese tegels overal leggen waar een vlak oppervlak is. Je kunt ze plaatsen in kamers zoals het toilet, de keuken of badkamer. In de keuken kun je ze bijvoorbeeld aan de wand achter het fornuis of de spoelbakken zetten. In de woonkamer of gang kun je de Portugese tegels zetten op de muur van de open haard, op de wand bij de ingang of achter bijvoorbeeld de schoenenrekken.

Hoe maak je Groene Portugese tegels schoon?

De beste manier om je groene Portugese tegel schoon te maken is met schoonmaakazijn. Meng azijn met water in een spuitfles of emmer, spuit erop en laat het een paar minuten zitten. Schrob dan zachtjes met de zachte kant van een spons of een goede dweil en spoel na met warm water.

Gebruik heel weinig zeep om je tegels schoon te maken, want dat laat vetlaagje achter. Je kunt het soms gebruiken, maar spoel het daarna altijd na met water. En vermijd het gebruik van chemische producten om je keramische tegels schoon te maken.