Vloertegels 15x15

Vloertegels 15×15 cm worden meestal gekozen als decoratieve vloertegels in een kamer. Vanwege het formaat 15×15 cm dacht men vroeger dat vloertegels 15×15 cm alleen perfect zijn voor kleine ruimtes, zoals toilet of hal. Maar dit is beslist niet waar. Keramische vloertegels in 15×15 cm wordt vaak gebruikt als een extra accent om de kamers uit te lichten. Ze worden meestal gebruikt in combinatie met een andere tegel. Bij RB Tegels Tiel hebben we een ruim assortiment vloertegels in verschillende kleuren, maten en types. Je kunt ze gemakkelijk combineren met keramische tegels in formaat 15×15 cm. Bekijk ons assortiment online op onze website of bezoek onze showroom in Tiel. Neem gerust contact met ons op voor advies of vragen over tegels, onze verkopers geven je graag een passend advies.

Toont alle 6 resultaten

 53,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 53,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 53,00 p/m2

Tijdelijk uitverkocht

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 54,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 54,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 54,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

Vloertegels 15×15

 

Vloertegels 15×15 cm als decoratieve tegels

Vloertegels 15×15 cm zijn mooi en uniek van zichzelf. Bij RB Tegels Tiel kan je vloertegels 15×15 kopen in verschillende kleuren en patronen. Maar omdat het vloertegels zijn, vervullen ze ook veel functionaliteiten.

– Je kunt ze ook als wandtegels plaatsen

– gemakkelijk te combineren met een andere soort tegels

– hun verschillende patronen en kleuren geven je kamers meteen een originele uitstraling

– ze zijn zeer geschikt voor vloerverwarming

– zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes

Vraag je je af hoe je de vloertegels 15×15 cm als decortegels kunt gebruiken? Lees dan verder.

Vloertegels 15×15 cm gebruiken als wandtegels

Niets houdt je tegen om deze decoratieve tegels op de muur te gebruiken. Waarom niet? Omdat het vloertegels zijn, zo simpel is het. Vloertegels kun je ook altijd gebruiken als wandtegels. Gebruik ze dus gerust op de vloer van je toilet of badkamer, en trek ze door naar je muren.

Het is echter verstandig om niet vloeren en wanden met dezelfde patroontjes te bekleden. Want dan ontneem je het beste talent ervan, namelijk de unieke en originele uitstraling van de ruimte.

Vloertegels 15×15 cm gemakkelijk te combineren met andere soorten tegels

Probeer de vloertegels 15×15 met bloempatroontje te leggen met andere soorten tegels. Wees moedig in het kiezen van de soorten. We raden je echter aan minstens één overeenkomst van de vloertegels 15×15 cm met andere soorten tegels mee te nemen. Je kunt bijvoorbeeld op de muur Vloertegel 15×15 cm bloemenpatroon groen wit A151 leggen en combineren met andere tegels die minstens één dezelfde kleur hebben als deze. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met deze Vloertegel 60×60 cm Betonlook Piovere antraciet N2 op de vloer. Je kunt natuurlijk ook een andere kleurtint kiezen. Je kunt ook gaan voor tegels met groene of lichte kleur.

Vloertegels 15×15 zijn perfect voor vloerverwarming

Vloertegels 15×15 van RB Tegels Tiel zijn gemaakt van keramiek, waardoor ze perfect te combineren zijn met een vloerverwarmingssysteem. Zoals alle keramische tegels zullen ze de warmte gelijkmatig naar de kamer geleiden. Daarnaast zijn deze keramische vloertegels 15×15 gemakkelijk te onderhouden.

Vloertegels 15×15 zijn geweldig voor vochtige ruimtes

Je kunt deze vloertegels op elke ruimte leggen, zelfs in de badkamer waar het meestal nat en vochtig is. Je kunt ze ook in de hal, het toilet of de keuken leggen. Vergeet niet dat je ze ook op de muur kunt leggen. Wil je ze achter het keukenfornuis of achter het aanrecht leggen, dan is dat geen enkel probleem.

Waarom bestellen bij RB Tegels?

  • Betaalbare topkwaliteit
  • Groot assortiment vloer- en wandtegels
  • Vanaf 50 m2 : Gratis bezorging in Nederland
  • Showroom: 5 dagen in de week open
  • Binnen 3 werkdagen geleverd: indien op voorraad
  • Hoge kortingen: meer m2 = meer korting

Bekijk onze vloertegels 15×15 cm in onze showroom

Tegels kopen is een cruciale stap, het vergt veel inspanningen en onderzoek. Weten welke vloertegels 15×15 je moet kopen is een grote stap. We begrijpen dat veel van onze klanten de tegels eerst in het echt willen zien. Gelukkig is dat bij ons een makkie. Kom eens langs in onze showroom, dan kun je zelf de kleur van vloertegels 15×15 cm bekijken.

Heb je nog een vraag over vloertegels 15×15 cm of misschien over andere soorten vloertegels om mee te matchen? Neem dan contact met ons op. Onze verkopers zullen je graag verder helpen.

Onze tegel showroom in Tiel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk hier voor de openingstijden van RB Tegels Tiel.