Vloertegels 15x15

Goedkope tegels 15×15 kopen bij RB Tegels

Vloertegels 15×15 cm worden meestal gekozen als decoratieve toevoeging in een kamer. Ze worden vaak gebruikt als een extra accent om de kamers op te laten valen. Bij RB Tegels Tiel hebben we een ruim assortiment hoge kwaliteit gekleurde tegels 15×15. Je kunt ze gemakkelijk combineren met keramische tegels in andere kleuren en maten. Je kunt ze online op onze website kopen of bezoek onze showroom. Neem gerust contact met ons op voor advies of vragen over vloertegels, onze verkopers geven je graag een passend advies.

Waarom 15×15 tegels bestellen bij RB Tegels?

  • Gratis levering bij aankoop vanaf 50 m²
  • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
  • Showroom 5 dagen per week geopend
  • Meer m² meer korting
  • Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

Toont alle 6 resultaten

 53,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 53,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 53,00 p/m2

Direct leverbaar

Select options
 54,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 54,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
 54,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

Voordelen van tegels 15×15

Onze tegels 15×15 cm zijn mooi en uniek van zichzelf. Bij RB Tegels Tiel kan je vloertegels 15×15 kopen in verschillende kleuren en patronen. Daarnaast vervullen ze ook meerdere functionaliteiten zoals:

  • Je kunt ze ook als wandtegels plaatsen
  • Gemakkelijk te combineren met een andere soorten tegels
  • Dankzij de patronen en kleuren, het geeft je kamers meteen een upgrading
  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • Vorst kras en vochtbestendig

Vraag je je af hoe je de vloertegels 15×15 cm als decortegels kunt gebruiken? Lees dan verder.

Vloertegels 15×15 cm gemakkelijk te combineren met andere soorten tegels

Probeer de vloertegels 15×15 met bloempatroontje te leggen met andere soorten tegels. Wees moedig in het kiezen van de soorten. We raden je echter aan minstens een overeenkomst van de vloertegels 15×15 cm met andere soorten tegels mee te nemen. Je kunt bijvoorbeeld op de muur Vloertegel 15×15 cm bloemenpatroon groen wit A151 leggen en combineren met andere tegels die minstens één dezelfde kleur hebben als deze. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met deze Vloertegel 60×60 cm Betonlook Piovere antraciet N2 op de vloer. Je kunt natuurlijk ook een andere kleurtint kiezen. Je kunt ook gaan voor tegels met groene of lichte kleur.

Waar 15×15 tegels leggen

Je kunt 15×15 tegels in elke ruimte leggen. Je kunt ze als badkamer tegels of toilet tegels gebruiken. Je kunt ze ook in de hal of de keuken leggen, bijvoorbeeld achter het keukenfornuis of achter het aanrecht leggen. Je kunt deze tegels al vanaf € 53 per vierkante meter kopen. Bestel ze direct online of kom naar onze tegelwinkel. Heb je meer dan 50 m² besteld? Dan bezorgen wij je bestelling gratis bij je thuis. En het is ook mogelijk om je bestelling in ons magazijn op te halen.