Betonlook tegels

We hebben ze allemaal wel eens voorbij zien komen: vloertegels in betonlook. Woonbladen als Vtwonen en Stijlvol Wonen laten met prachtige interieurs zien wat de toevoeging kan zijn van deze tijdloze en stijlvolle tegels met een uiterst veelzijdig karakter. Ook woonprogramma’s laten keer op keer zien dat het gebruik van een betonlook tegel leidt tot schitterende resultaten.

Betonlook tegels staan met hun grijstinten en egale structuur bij menigeen vooral bekend om het rauwe karakter. Betonlook tegels worden daarom vaak gebruikt in een interieur met een sterk industrieel thema. Met een betonlooktegel en stalen deuren heeft uw interieur namelijk gelijk een stoere vibe. Voor een mooi exemplaar van een betonlook tegel ziet u bijvoorbeeld de vloertegel 60×60 cm DC 22 betonlook licht grijs en Vloertegel 80×80 cm Ariel Black Nr. 20 van RB Tegels.

Naast het rauwe karakter geven de tegels ook een zeer natuurlijke sfeer. Dit komt doordat de kleuren mooi samenvloeien met andere aardtinten. Hierdoor zijn deze tegels ook ideaal binnen de landelijke en eclectische woonstijlen. Daarbij hebben ze het vermogen om alle elementen in een interieur aan elkaar te koppelen en zo een mooi geheel te creëren. Ook in een ruimte met moderne inrichting komen de betonlook vloertegels volledig tot hun recht doordat de tegels een tamelijk egale kleur hebben zonder drukke lijnen. Betonlook tegels zijn uiterst geschikt voor gebruik binnen elk type ruimte. Zo is de betonlook veelgebruikt in de keuken, maar steelt hij net zo goed de show in uw woonkamer of badkamer. Haal buiten naar binnen en binnen naar buiten door een betonlook tegel te nemen die als het ware doorloopt op het terras.  Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat betonlook tegels makkelijk in onderhoud zijn.

Vloertegel 60x60 cm H97 Fairy Grijs betonlook als badkamertegels gebruikt op de badkamer vloer en wand
Vloertegel 60×60 cm H97 Fairy Grijs betonlook als badkamertegels gebruikt op de badkamer vloer en wand
Vloertegel 90x90 cm Moss Grijs H91 betonlook met modern design
Vloertegel 90×90 cm Moss Grijs H91 betonlook met modern design

Kortom, betonlook tegels zijn toepasbaar binnen verschillende soorten interieurs en vormen de ideale basis voor een geslaagde inrichting!

Voor een ander mooi voorbeeld van een betonlook tegels uit onze voorraad ziet u de Vloertegel 90×90 cm H96 Fairy Dark Donker Grijs van RB Tegels. Zie ook onze Pinterest pagina ter inspiratie!