Vloertegels 30x30

Goedkope vloertegels 30×30 online kopen: bij RB Tegels bestelt u al tegels vanaf € 8- per m2. Wij werken met een staffelkorting. Dat betekent dat u meer korting krijgt als u meer vierkante meters bestelt. De vloertegels hebben de hoogste slijtvast- en hardheid en zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet, de woonkamer en de hal. Op onze website staat niet het gehele assortiment vloertegels 30×30 centimeter. Wij raden u aan om onze showroom in Tiel te bezoeken voor een volledig overzicht. De showroom is 6 dagen in de week geopend.

Vloertegels 30×30 bestellen bij RB Tegels

 • Wij leveren binnen de gehele Benelux
 • Binnen 3 dagen geleverd indien op voorraad
 • Goede kwaliteit voor een lage prijs: vloertegels 30×30 vanaf € 8,- per m2

Assortiment vloertegels 30×30

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 45,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

Vloertegels 30×30 kopen

Het bestellen van vloertegels bij RB Tegels doet u in 5 simpele stappen:

 1. Maak een keuze uit het assortiment 90×90 tegels.
 2. Klik op ‘Offerte aanvragen’.
 3. Vul de gevraagde gegevens in.
 4. Klik op ‘Verzenden’.
 5. U krijgt van ons een offerte op maat.

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een specifieke vloertegel met de maat 30×30 of als u een vraag heeft over het bestellen van de tegels. U kunt het contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken op: 085 064 0722.

Veelgestelde vragen over tegels

Wij krijgen dagelijks vragen over ons assortiment en de kwaliteit van onze tegels. Hieronder geven wij antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u nog meer vragen en antwoorden.

Hoe hoog is de kwaliteit?

De kwaliteit van de tegels is zeer goed te noemen. Al onze tegels hebben de hoogste slijtvast- en hardheid. De vloertegels scoren op beide vlakken een 5/5 en zijn zeer duurzaam. Bij binnenkomst testen wij de tegels altijd op kwaliteit. Dit doen wij aan de hand van de rechtheid en de maatvastheid van de tegels. Ook controleren we of de toplaag beschadigd is. Tegels die niet aan onze hoge eisen voldoen, sturen wij terug naar de leverancier. Zo weet u zeker dat u altijd de beste tegels krijgt.

Uit welke materiaal kan ik kiezen?

U kunt vloertegels bestellen die gemaakt zijn van porcellanato of keramiek. Porcellanato bestaat uit een mengsel van klei, zand, smeltmiddelen en eventuele kleurstoffen. Deze vloertegels worden op hoge temperatuur gebakken en onder hoge druk geperst. De tegels zijn enorm sterk en nemen geen vocht op. Keramische vloertegels zijn ook zeer sterk. Ze bestaan uit dunne lagen keramisch materiaal die worden gemaakt van een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke grondstoffen.

Kan ik de tegels combineren met vloerverwarming?

Ja, dit is zeer goed mogelijk. De tegels geleiden de warmte gelijkmatig, zodat de ruimte efficiënt verwarmd wordt. Dit scheelt aanzienlijk op uw energierekening.

Kan ik de tegels laten bezorgen?

U kunt de tegels laten bezorgen. Boven de 50 vierkante meter is bezorging zelfs gratis. Bestelt u minder dan 50 m2, dan rekenen wij bezorgkosten. Wij proberen de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden door uw bestelling samen te bezorgen met andere bestellingen. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave inclusief bezorgkosten.

Leggen jullie de tegels?

Wij hebben goede contacten met verschillende tegelzetters die de tegels kunnen leggen, maar wij leggen zelf geen vloertegels.

Hoe ziet de afwerking eruit?

De vloertegels 30×30 hebben recht gezaagde kanten. U merkt dit aan de zeer smalle voegen tussen de tegels. Vuil kan zich hierdoor niet tussen de tegels ophopen.

Wat is wildverband?

Wildverband is het combineren van meerdere maten tegels die in een bepaald patroon worden gelegd. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld vloertegels 30×30 met vloertegels 30×60 combineren. U ziet wildverband vaak bij landelijke woningen; het geeft een unieke uitstraling aan uw interieur. Wij hebben een ruim aanbod van tegels in verschillende maten om een vloer in wildverband te leggen. Op de vloertegels pagina vindt u een overzicht van ons assortiment tegels. U kunt ook de showroom in Tiel bezoeken.

Onderhoud vloertegels 30×30

De vloertegels 30×30 zijn gemakkelijk in onderhoud. Wij geven u een aantal tips waarmee u de tegels in topconditie houdt:

 • Maak de vloer wekelijks schoon met water
 • Gebruik geen oliën en zuren
 • Gebruik schoonmaakmiddelen met een pH-waarde van 7 (pH-neutraal)

Vuil haalt u gemakkelijk weg, omdat de vloertegels op hoge temperatuur gebakken zijn. De poriën zijn hierdoor dichtgebrand. Wij raden dan ook af om zure schoonmaakmiddelen te gebruiken, want deze verkorten de levensduur van de vloertegels. Het reinigen van vloertegels met oliën raden wij ook af; dit laat een vettige laag achter.

Bezoek onze showroom in Tiel

Wilt u onze vloertegels bekijken voordat u een bestelling plaatst? Bezoek dan onze showroom in Tiel. Hier vindt u ons complete assortiment; op de website hebben wij niet alle tegels staan. Tijdens uw bezoek voorzien wij u graag van een passend advies voor uw situatie.

 

Showroom RB tegels
Kellenseweg 8
4004 JD Tiel

Openingstijden showroom

Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur
Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Heeft u vragen over onze vloertegels 30×30?

Voor meer informatie over onze collectie vloertegels van 30×30 kunt u contact opnemen met onze specialisten. Bel naar  085 064 0722 of vul het contactformulier in.