Marmer goud tegels

Marmer goud tegels kopen voor een lage prijs

Gouden marmerlook tegels zijn de nieuwste trend in de wereld van binnenhuisarchitectuur. Deze tegels brengen een ongeëvenaarde luxe en verfijning in elke ruimte. Marmerlook tegels hebben natuurlijke aderen en kleurschakeringen van het echte marmer. Het enige verschil is dat ze nemen de voordelen van keramische tegels met zich mee. Onze bestseller tegels in deze categorie zijn: Diamond Gold tegels en tegels van Nevada Gold series.

De duurzaamheid van keramische tegels gecombineerd met tijdloze schoonheid van marmer, maken marmer gouden tegels een favoriete keuze voor vloeren, werkbladen en wandbekleding. Je kunt onze marmer tegels kopen via onze website of kom langs naar onze showroom. Heb je meer vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag met gepaste advies.

Waarom marmer goud tegels bestellen bij RB Tegels?

 • Gratis levering bij aankoop vanaf 50 m²
 • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
 • Showroom 5 dagen per week open
 • Meer m² meer korting
 • Wij sturen binnen 24 uur een offerte op maat

Toont alle 12 resultaten

Oorspronkelijke prijs was: € 52,00.Huidige prijs is: € 25,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 52,50.Huidige prijs is: € 25,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 58,00.Huidige prijs is: € 30,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 30,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 43,00.Huidige prijs is: € 30,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 56,00.Huidige prijs is: € 35,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 62,00.Huidige prijs is: € 35,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 45,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options

Waarom marmer goud tegels kiezen?

Hieronder vind je belangrijke kenmerken van de marmerlook goud tegels:

 1. Luxueuze Uitstraling: Gouden kleur is altijd geassocieerd met luxe. De warme gloed en verfijnde uitstraling maken het een favoriet in de wereld van interieurontwerp. Gouden accenten voegen een vleugje glamour toe aan elke ruimte.
 2. Tijdloze schoonheid: De combinatie van marmer en goud resulteert in een unieke esthetiek die zowel tijdloos als eigentijds is.
 3. Veelzijdigheid in Toepassing: Onze marmer goud tegels kunnen worden gebruikt voor diverse ruimtes zoals in de keuken, badkamer tot toilet. Je kunt onze vloertegels op de vloer en wanden gebruiken.
 4. Oneindig combinaties: Gouden marmer tegels zijn goed te combineren met andere materialen zoals hout of andere natuurlijke materialen. Je kunt ze ook combineren met tegels van diverse vormen. Denk hier aan visgraat vormen of hexagon.
 5. Onderhoud en Duurzaamheid: Onze marmer goud tegels zijn gemaakt uit keramisch. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen slijtage.

Waar marmer goud tegels leggen?

Marmer goud tegels zijn een tijdloze keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van klassieke elegantie en hedendaagse luxe. Gouden marmer tegels kunnen op verschillende plaatsen in huis worden gelegd. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Vloeren: Marmer goud tegels op de vloer creëren een majestueuze entree in elke ruimte. De lichte reflecterende eigenschappen van het goud verhogen het gevoel van ruimte, terwijl de marmeren aderen de vloer tot een kunstwerk maken.
 2. Wandbekleding: Een accentmuur met marmer goud tegels kan dienen als het pronkstuk van een ruimte. Het kan de focus leggen op de architectuur van de ruimte en een luxueuze sfeer creëren.
 3. Werkbladen: In de keuken of badkamer voegen marmer goud tegels een vleugje glamour toe aan functionele ruimtes. Het creëert een harmonie tussen functionaliteit en esthetiek.