Keramisch parket licht eiken

Keramisch parket licht eiken ideaal voor elke kamer

Het keramisch parket in licht eiken is een populaire keuze voor wie een warme en natuurlijke stijl in de kamer wil creëren. Licht eiken wordt gekenmerkt door een zachte en lichte tint, vaak vergezeld van subtiele noesten en nerven die het karakter van echt eikenhout weerspiegelen. De kleur licht eiken zelf varieert van een lichte beige tot een zacht goudbruin. Over het algemeen wordt licht eiken beschouwd als een neutrale en veelzijdige kleur die goed samengaat met verschillende interieurstijlen. Je vindt ook veel andere kleuren van keramisch parket in het assortiment van RB Tegels, dus het is de moeite waard om de hele collectie te bekijken. Je kunt keramisch parket kopen in de populaire maten 20×120 cm en 30×120 cm, maar ook keramisch parket visgraat. Veel tegels zijn direct op voorraad, zodat je ze online kunt bestellen.

Waarom keramisch parket kopen bij RB Tegels?

  • A-kwaliteit tegels tegen de beste prijs
  • Alle vloertegels zijn geschikt voor vloerverwarming
  • Aantrekkelijke kortingen bij bestellingen boven 50 m²
  • Gratis bezorging vanaf 50 m²

Toont alle 21 resultaten

Oorspronkelijke prijs was: € 33,00.Huidige prijs is: € 20,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 24,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 54,00.Huidige prijs is: € 30,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 54,00.Huidige prijs is: € 30,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 73,00.Huidige prijs is: € 35,00. p/m2

Direct leverbaar

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 42,00. p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options
Oorspronkelijke prijs was: € 68,00.Huidige prijs is: € 47,00. p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

Keramisch parket in licht eiken – wat betekent de kleur?

De term “licht eiken” verwijst naar de kleur van eikenhout in een lichte en heldere tint. De kleur licht eiken wordt gekenmerkt door een subtiele combinatie van beige, lichtbruin en soms een vleugje goud. Deze kleur roept de natuurlijke uitstraling op van eikenhout dat wordt blootgesteld aan zonlicht en heeft een warme, rustieke charme.

In het geval van keramisch parket in licht eiken wordt deze kleur zorgvuldig gereproduceerd op keramische tegels om de esthetiek van echt hout na te bootsen. Het resultaat is een vloerbedekking die de warmte en charme van licht eikenhout uitstraalt, maar met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van keramiek. Licht eiken is vaak een veelzijdige keuze die goed samengaat met verschillende interieurstijlen, en het brengt een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid in een kamer

Waarom licht eiken keramisch parket kopen voor de kamer?

Keramisch parket in licht eiken is een veelzijdige vloerkeuze die goed past bij verschillende interieurstijlen, waardoor het een populaire en tijdloze optie is. Er zijn dus meerdere redenen waarom je voor deze keramische tegels zou moeten kiezen:

  • Tijdloze Elegante Uitstraling: Licht eiken heeft een tijdloze elegantie die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen. Het biedt een frisse en natuurlijke uitstraling die niet snel uit de mode raakt, waardoor het een duurzame keuze is.
  • Warmte en Gezelligheid: De warme en zachte tinten van licht eiken creëren een gezellige sfeer in de kamer. Het brengt een gevoel van comfort en welzijn, waardoor de ruimte uitnodigend wordt voor bewoners en gasten.
  • Duurzaamheid en Onderhoudsgemak: Keramisch parket staat bekend om zijn duurzaamheid en lage onderhoudsvereisten. Het is bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, wat het ideaal maakt voor drukbezochte kamers. Licht eiken keramisch parket behoudt zijn kwaliteit langdurig, zelfs bij intensief gebruik. In dit artikel lees je hoe je keramische tegels kunt onderhouden.
  • Het beste voor vloerverwarming: keramiek staat bekend om zijn uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, waardoor het een efficiënte warmteoverdracht mogelijk maakt.Bovendien is keramiek duurzaam en bestand tegen temperatuurschommelingen, waardoor het niet vervormt of beschadigd raakt onder invloed van warmte.