Keramisch parket 25x100

Keramisch parket 25×100 cm kopen? Kies uit onze beste collectie die uiterst geschikt zijn voor uw huis. Al onze tegels zijn van de beste 1e keus kwaliteit. Je kunt ze gebruiken in je keuken, woonkamer en zelfs in de badkamer of het toilet.

Tegenwoordig zijn er zoveel soorten tegels die we kunnen krijgen van natuursteen-look tot houtlook. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om tegels te leggen. Je kunt tegels leggen in de keuken, badkamer, toilet. Vergeet ook niet dat de vloertegels ook als wandtegels gebruikt kunnen worden.

Je kunt vloertegels ook als een stroken set bij ons laten snijden. Deze kunt je bijvoorbeeld op de wand van jouw woonkamer, badkamer of achter jouw toilet leggen.

Waarom bestellen bij RB Tegels?

  • Betaalbare topkwaliteit;
  • Groot assortiment vloer- en wandtegels;
  • Vanaf 50 m2 : Gratis bezorging in Nederland;
  • Showroom: 5 dagen in de week open;
  • Binnen 3 werkdagen geleverd: indien op voorraad;
  • Hoge kortingen: meer m2 = meer korting.

Heeft u niet de juist keramisch parket 25×100 cm online gevonden ? Kom langs in Tiel. We hebben in onze showroom een groter collectie dan dat er op de website staat. Onze showroom is 5 dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig voor je nieuwe badkamer. Neem dan eens contact op met een van onze verkoopmedewerkers of kom langs in onze shworoom. Onze verkoopmedewerkers beantwoorden al je vragen en geven je graag het beste advies over jouw nieuwe badkamer, toilet of woonkamer tegels.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.