Keramisch parket 9,8x46,5 cm hongaarse punt

Hongaarse punt keramisch parket, je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Het zijn nieuwkomers in de familie van houttegels. Zoals we weten, kunnen houtlook vloertegels in elke kamer gebruikt worden. Als je een vloerbedekking met duurzaamheid zoekt, dan zijn houtlook vloertegels ideaal voor jou.

Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Het motief van houten tegels wordt steeds beter. De kleur en de textuur lijken identiek op die van echt hout. Dankzij de houtkleur geeft het meteen een warme uitstraling aan je woning. Combineer met vloerverwarming en geniet jarenlang van je tegels.

De fabrikanten blijven het assortiment van de tegels uitbreiden. Laten we kennismaken met deze nieuwkomers. Ben je benieuwd welke Hongaarse punt keramisch parket er op de markt zijn? Bekijk ons assortiment houtlook tegels op onze website. Je bent ook welkom in onze showroom. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze adviseurs.

Toont alle 4 resultaten

 60,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 60,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 60,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

 60,00 p/m2

3 a 4 weken levertijd

Select options

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

Houtlook vloertegels voor je woning

We weten en bewonderen allemaal hoe mooi een houten vloer is. Maar de schoonheid ervan komt niet zonder kosten. Een vloer van echt hout vereist speciale zorg en is prijzig.

Gelukkig hebben we in deze moderne tijd een ander alternatief gevonden. Een houtlook tegel die ook wel keramisch parket genoemd wordt. Maar is dit echt een goed alternatief? Daar gaan we verder naar kijken.

Zijn houtlook tegels een waardig alternatief voor houten parket?

We zijn nieuwsgierig en bewust bezig met het kiezen van de beste vloer voor ons huis. Laten we wat meer over houtlook tegels vertellen vanuit enkele aspecten:

 1. Het uiterlijk. Het ontwerp en patroon van houtlook tegels zijn bijna identiek aan dat van echt houten parket. Op keramische houtlook tegels kun je ook de houtnerven vinden. Neem houtlook tegels N15 als voorbeeld.
 2. De kleur. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende houttinten. Noem gewoon je favoriete kleur, we verzekeren je dat ze beschikbaar zijn. De best verkochte kleuren zijn beige eiken, lichtbruin en natuurlijk beige.
 3. De structuur van hout. Je zult verbaasd zijn hoe goed de fabriek en de ontwerpers aan dit aspect werkten. Ze kunnen de echte structuur van hout in hun ontwerp brengen. We noemen enkele van de populaire: Eik, Walnoot, Acacia, Grenen, Mahonie.

De vraag naar houtlook tegels neemt alleen maar toe. We weten zeker dat men doorgaat met het verbeteren van hun werk aan houtlook tegels. Hoera!

 

Echt hout ten opzichte van houtlook tegels

Het volgende wat we willen weten is waarom we houtlook vloertegels zouden kiezen over echte houten vloer? Laten we het echte hout vergelijken met houtlook tegels:

 1. Vloertegels houtlook zijn duurzamer omdat ze van keramiek gemaakt zijn, ze hebben dus geen speciale behandeling met olie nodig
 2. Houtlook vloertegels zijn goedkoper in vergelijking met echt houten parket, het is altijd een goed idee om wat geld te sparen
 3. Gemakkelijker te onderhouden, je hoeft ze niet te oliën. Gewoon de vloer stofzuigen en dweilen en je bent klaar!
 4. Klimaatvriendelijk, je kamertemperatuur aanpassen is verleden tijd
 5. Keramisch parket kan heel goed gebruikt worden in vochtige ruimtes. Dat betekent dat ze perfect zijn om in badkamer, toilet & keuken te gebruiken.
 6. Zeer geschikt ter combinatie met vloerverwarming. Sokken uit! Geniet van warme voeten, zelfs in de winter
 7. Ze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Je hebt vast wel gehoord van de langwerpige maat 30×120 cm tot 30×180 cm
 8. Houtlook tegels volgen snel de trends. Visgraat? Hongaarse punt? Ja, die hebben we ook!

Zo hebben we al enkele van de voordelen van houtlook keramische tegels genoemd. Wil je er meer over weten? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Waar kun je houtlook tegels in je huis leggen?

Het plaatsen van de houtlook tegels werkt hetzelfde als het echte hout. Het goede nieuws is dat je ze alleen op meerdere plekken kunt leggen. Keramisch parket kan ook goed in vochtige ruimtes worden gebruikt, het is dus perfect voor op de badkamer.

Laten we een beetje bespreken hoe je houtlook tegels in verschillende kamers gebruikt.

1.     Houtlook tegels in de woonkamer. De woonkamer is een ruimte die we thuis het meest gebruiken. Dit is de plaats van interactie. TV kijken, gasten ontvangen, familiebijeenkomsten, kletsen met vrienden, enz.

Het moet dus de gezelligste plek in huis zijn. De kleur van hout doet de magie zonder dat je er meer moeite voor hoeft te doen. Het brengt direct de warme sfeer in je huiskamer.

2.     Leg ze in de badkamer. Zoals we al eerder vermeldden kunnen houtlook tegels gebruikt worden in vochtige ruimtes. Je kunt ze zonder zorgen in de doucheruimte leggen. Achter de badkamerspiegels of badkamermeubels. Ook het betegelen van de buitenkanten van de badkuip zou niet misstaan.

3.     Leg houtlook tegels in de keuken. Keuken is een plaats waar de liefde gemaakt wordt, het eten. Het is ook een plaats waar het vaak vuil wordt. Daarnaast kun je ook de achterkant van de keuken met houtlook betegelen.

Iedereen heeft weleens last van opspattend vet of spetters van de rode pastasaus. Je zult plezier beleven als je de achterkant van je fornuis betegeld. Doe het met een doekje af, en je hebt nooit meer last van vlekken op de muur.

4.     Vloertegels houtlook bij het toilet. Tegenwoordig is het erg populair bij mensen om het interieur van het huis door te trekken in het toilet. Leg onze houtlooktegels door in de wc, en hij past perfect bij de rest van het interieur. Dit creëert gelijk een stukje rust in je huis.

Leg tegels op de wanden van je toilet, je kunt er de vloer en achter het toilet mee betegelen. Je kunt ook de nis betegelen. We hebben ook 3D tegels die zeker een kijkje waard zijn. Die kun je ook combineren met de houtlook tegels.

Combineer houtlook tegels met andere soorten tegels

Je leest het goed. Houtlook tegels kun je creatief gebruiken met andere soorten tegels. Zoals je misschien al ontdekt hebt, hebben we een ruim assortiment tegels. Je kunt andere soorten keramische tegels met houtlook combineren. Zoals met marmerlook, betonlook, metallook, of natuursteenlook. Je kunt ook combineren met wandtegels. Rechthoekige, langwerpige ook visgraat wandtegels.

Wees dapper en creatief met kleur en patronen. Heb je inspiratie nodig? Bezoek onze Instagram en Pinterest. We hebben moodboards en foto’s geplaatst om je te inspireren.