Misschien wist je het al, maar RB Tegels is niet zomaar een tegelzaak. RB Tegels is een tegeloutlet! Wij verkopen een groot aanbod aan verschillende tegels. Bij ons zijn alle vormen, maten, kleuren en structuren te vinden.

Naast ons brede aanbod is ook de prijs een kenmerk van RB Tegels als tegeloutlet. Wij willen onze klanten graag kwalitatief goede tegels verkopen voor de juiste prijs!

Wij verkopen als outlet niet alleen restpartijen, maar verkopen ook graag de nieuwste soorten tegels en houden ons dan ook bezig met tegeltrends. Wil je weten wat met tegeltrends bedoelt wordt? Kijk dan gerust even op de blogs op onze site www.rbtegels.nl.

Een ander kenmerk is de soepele levering. Wij leveren namelijk naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en ga zo maar door. Als outlet zijn wij dus niet alleen actief in Tiel, maar hebben wij ook een brede klantenkring in zowel de Randstad als bijvoorbeeld Nijmegen.

Ben je dus opzoek naar een prettige tegelhandel waar aanbod, prijs, kwaliteit en levering door heel Nederland vanzelfsprekend zijn? Dan is het zeker de rit waard om een kijkje te nemen bij onze tegeloutlet.

Wij verkopen allerlei soorten tegels. Zoek je voor een mooie vervanging van hout? Wij hebben houtlook tegels. Op zoek naar decoratieve tegels? Wij hebben decortegels. Ben je bezig met een nieuw terras? Wij hebben zelfs keramische terrastegels. Hiernaast hebben we onder andere nog mozaïek, betonlook tegels en marmerlook-tegels. Op onze websites www.rbtegels.nl en www.tegel-outlet-tiel.nl kan je alvast een blik werpen op ons brede assortiment van zowel wandtegels als vloertegels.

Dus ben jij woonachtig waar dan ook in Nederland en ben je toe aan een breed assortiment aan wand- en vloertegels die voldoen aan de nieuwste trends? Dan heten wij jou van harte welkom bij onze tegeloutlet RB Tegels in Tiel!

logo

Tegel outlet tiel logo