Tegels Tiel

RB Tegels is een tegelhandel uit Tiel ( Betuwe ) waar u voor lage prijzen tegels kunt kopen. Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels, vloertegels, houtlook tegels, keramisch parket, Hoogglans tegels, gepolijst vloertegels en mozaïeken. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van topkwaliteit en natuurlijk voor de laagste prijs.

U kunt al onze tegels 6 dagen per week bezichtigen in onze showroom in Tiel op de kellenseweg 8

Onze voordelen :

  • A-kwaliteit keramisch tegels kopen vanaf € 8,- per m2
  • Hoe groter het aantal vierkante meters, hoe hoger de korting
  • Vanaf 50 m2 bezorgen wij uw parket gratis
  • Zes dagen per week te bezichtigen in onze showroom in Tiel
  • RB Tegels levert in de hele Benelux

Ons assortiment keramische tegels

Een klein greep uit ons assortiment vloertegels

De hoogste kwaliteit vloertegels in ruim 15 verschillende afmetingen. De meest verkochte vloertegels zijn vloertegels 30×60 en vloertegels 60×60. U heeft al vloertegels van 30×30 cm vanaf € 8,- per vierkante meter.

Een klein greep uit ons assortiment wandtegels

De meeste verkochte wandtegels zijn wandtegels glans en mat wit 30×60 en 25×40 cm . De goedkoopste wandtegels beginnen bij 9 euro per m2.

 

Bezoek onze showroom in Tiel

Op onze website vindt u een ruime collectie vloer- en wandtegels, maar in onze showroom in Tiel hebben wij nog veel meer tegels op voorraad. Omdat wij regelmatig nieuwe collecties binnenkrijgen, is het de moeite waard om langs te komen en de tegels met uw eigen ogen te bekijken. De contactgegevens van onze showroom vindt u onderaan de pagina.